Haberler

Acun Ilıcalı, TV8'de Başlayacak Olan Kore Uyarlaması Dizinin Setinden Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından TV8'de yayınlanacak olan yeni dizide rol alan oyuncuların fotoğrafını paylaştı. Yeni dizi için oyuncu seçmeleri ise hala devam ediyor.

TV8'in sahibi yapımcı Acun Ilıcalı, yeni dizi için oyuncu seçmelerine devam ediyor. TV8'de yayınlanacak Kore uyarlaması dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk yıldız Beren Gökyıldız yer alacak. Acun sürprizi Instagram hesabından duyurdu.

YENİ DİZİNİN SETİNDEN İLK FOTOĞRAF

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizinin setinden ilk fotoğrafı "Yakında TV8'de" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Yeni sezonda yayın hayatına başlaması planlanan dizinin diğer oyuncu kadrosu ve adı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte Acun'un o paylaşımı:

Acun Ilıcalı, TV8'de Başlayacak Olan Kore Uyarlaması Dizinin Setinden İlk Fotoğrafı Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leyla Lydia Tuğutlu Acun Ilıcalı Buğra Gülsoy Kore Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

Fatoş:

Kore dizilerini uyarlamaktan bıkmadınız mı artık? Biraz özgün olup kendo senaryolarımızı üretsek de başkaları bizden uyarlama yapsa olmaz mı

17
3
yanıtYanıtla
Ayfer:

Başarılar diliyorum. Be bu kötü yorumları anlayamıyorum basitçe Acun bey sayesinde kaç kişiyi istihdam ediyor bu insanlar evine ekmek getiriyor.

11
5
yanıtYanıtla
sen konuşma soner:

TUTMAZ

12
3
yanıtYanıtla
Turan Şentürk:

Güzel bir kadro. Harika olur. İnşallah senayoda iyi olur.

4
10
yanıtYanıtla
nesi güzel:

bıktık artık dizilerden kuran ı kerim okutulsun kanallarda

9
5
yanıtYanıtla
Sesi Güzel:

Trt yayınlıyor güzel kardeşim ayrıca bir çok kanal var yayın yapan oradan izleyebilirsin

yanıt2
yanıt0
Büşra:

Tv 8 in dizileri fooos

11
2
yanıtYanıtla
coco:

artık geceleri kuran okutulsun tv 8 de

9
4
yanıtYanıtla
Dilek bugay:

Uyarlama yerine orjinal dizileri yayinlasaniz daha iyi.. zaten kore dizilerini takip eden bir sürü insan var.. kore kalitesinde zaten senaryo bizden çıkmıyor.. oyunculuk, çekim kalitesi, muzikler konusundada oldukca vasat kalınıyor... 16 bölümlük 55 dakika lik güzelim dizileri alıp ... 3 saatlik 30 40 bolumluk dizi cikarmaya calisildiginda saatlerce durup bir birine bakan ... ilerlemeyen konularla nasil sisireceklerini sasirmis senaristlerin şişirme diyaloglariyla oldukca vasat olacagi kanısındayım... ayrıca nerdeyse bire bir giyilen kıyafetlere kadar kopyalamayı görmek de oldukca hüzünlü... kore dizilerini orjinal seyretmeyi her zaman tercih ederim.. bu uyarlamada hangi kore dizisinden ise internetten orijinalini seyretmenizi tavsiye ederim.. 55 dakika ile de bir bölümde 2 saat hayat size kalır O

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ucuza sazan avı

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title