Haberler

Abdi İbrahim Yeni Ürünleriyle Dünya Pazarlarına Giriyor

Abdi İbrahim yeni yatırım stratejileri kapsamında sağlık ürünleri kategorisindeki ürünleriyle dünya pazarlarına giriyor.

Abdi İbrahim yeni yatırım stratejileri kapsamında sağlık ürünleri kategorisindeki ürünleriyle dünya pazarlarına giriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Abdi İbrahim'in Sağlık Ürünleri kategorisinde dünyaya açılan ilk markası olan burun bakım sağlığı ürünü Bruno, küresel arenada da "Nicholas Hall" ödüllerini kazandı.

- Abdi İbrahim'in Sağlık Ürünleri Kategorisindeki Uluslararası Markası: Bruno-

Yeni yatırım stratejileri kapsamında, Sağlık Ürünleri kategorisine giriş yapan Abdi İbrahim, Bruno markası altında sunduğu burun bakım sağlığı ürünleri ile global arenada da büyümeye devam ediyor.

Sağlık ürünleri kategorisini hayata geçirdiği ilk günden bu yana bir dünya markası yaratma çabası içinde olacağını açıklayan Abdi İbrahim, bir yıl gibi kısa bir süre bu hedefini gerçekleştirdi.

Abdi İbrahim'in Sağlık ürünleri kategorisinde yarattığı yüzde 100 ilk Türk markası olan Bruno, Balkanlar ve Kuzey Afrika'da birden çok ülkede satışa sunuluyor. Türkiye'de uyguladığı reklam ve iletişim faaliyetlerini uluslararası pazarlarda da sürdürecek olan Bruno, Abdi İbrahim'in yurtdışında adını temsil edecek marka olma unvanını da kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Cüneyt Gedikli, "Bir asırlık geçmişi olan bir şirket olarak, kendi yarattığımız markalar ile kısa sürede uluslararası arenada satış ve marka konumlama başarımızdan dolayı mutluyuz. Şimdi hedefimiz bu ülkelerin sayısını artırırken, YOUPLUS ve a.i.d gibi Abdi İbrahim'in diğer markalarını da uluslararası pazarlarda tüketicilerle buluşturmak" ifadelerini kullandı.

-Bruno'ya pazarlama dünyasının Oscar'ı sayılan Effie ödülü-

Abdi İbrahim'in 2021 Vizyonu doğrultusunda önemli bir adım atarak girdiği sağlık ürünleri kategorisindeki bu başarıyı Bruno markasının Türkiye'de ve dünyada kazandığı ödüller takip etti. Bruno, geçtiğimiz ay Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği'nin Effie Worldwide Inc. işbirliğiyle düzenlediği ve pazarlama dünyasının Oscar'ı sayılan Effie Ödülü ile ödüllendirildi.

-Bruno'ya 2 ödül de yurtdışından geldi-

Bruno, OTC pazarında trendleri belirleyen ve büyük şirketlere sunduğu datalarla stratejilerine yön veren dünyanın prestijli kuruluşlarından Nicholas Hall'un, her yıl dünya OTC otoritelerinin (OTC şirketleri, akademisyenler, pazarlama guruları) oyları ile seçtiği Nicholas Hall Awards'da yarışarak iki büyük ödülün sahibi oldu. Bruno, dünyanın en prestijli ödülleri arasındaki Worldwide Marketing Award ve Creative Award'ı aynı anda kazanan ilk Türk şirketi unvanını da aldı.

Nicholas Hall & Company Üst Yöneticisi (CEO) ve Başkanı Nicholas Hall, ödülle ilgili şunları kaydetti:

"Bu seneki ödülleri alan kuruluşlar, yenilikçi pazarlama anlayışının ve yaratıcılığın, çok uluslu ve geleneksel piyasalar ile sınırlı olmadığını kanıtlamaya devam etti. Bruno'nun kazandığı bu ödül, 20 yıldır başvuru yapan Türkiye'nin aldığı ilk ödül olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda Abdi İbrahim, Bruno markası ile aynı anda iki ödül kazanan ilk şirket olma başarısını da göstermiş oldu."

Bu arada, Ipsos KMG AdWatch verilerine göre belirlenen ve Mediacat tarafından yayınlanan 2012'nin en çok hatırlanan ve beğenilen reklamları sıralamasında Bruno Bebek Serum Fizyolojik reklamı tüm kategorilerde üst sıralarda yer aldı.

Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi'nin yaptığı reklam filmi; 2012'nin en çok konuşulan reklamı olarak birinci sırada yer alırken en beğenilen üçüncü ve en çok hatırlanan dördüncü reklamı oldu. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Abdi İbrahim Kuzey Afrika Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title