Haberler

ABD'nin Adana Konsolosu Specht Cizre'de

Güncelleme:

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ve Adana İkinci Konsolosu James Michael Saxton-Ruiz, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi'ni ziyaret etti.

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ve Adana İkinci Konsolosu James Michael Saxton-Ruiz, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi'ni ziyaret etti.

CİZRE KAYMAKAM'I VE BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARET ETTİLER

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ve ABD Adana İkinci Konsolosu James Michael Saxton-Ruiz geniş güvenlik önlemleri altında geldiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kaymakam Ahmet Adanur ve Belediye Başkanı Kadir Konur'u makamlarında ziyaret etti. İlk olarak Kaymakam Ahmet Adanur'u makamında ziyaret eden Specht, ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan eski Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret ve Belediye Başkanı Kadir Kunur ile belediyede görüştü.

KONSOLOSLARI, BAŞKAN YARDIMCILARI VE MECLİS ÜYELERİ KARŞILADI

Konsolosları belediye girişinde Belediye Başkanı Kadir Kunur, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı.

SPECHT: GÖSTERDİKLERİ KONUKSEVERLİKTEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanlığı makamında ziyareti ile ilgili kısa bir konuşma yapan Specht, daha önce hiç Cizre'yi ziyaret etme fırsatının olmadığını ancak şimdi ziyaret ettiklerini belirterek, "Cizre İlçe Kaymakamlığını ziyaret ettik. Buraya gelmişken Belediyeyi de ziyaret ederek Belediye Başkanıyla da görüşmenin önemli olduğunu biliyorum. Bize gösterdikleri konukseverlikten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Açıklamanın ardından görüşme basına kapalı olarak bir süre devam ettikten sonra konsoloslar terör olayları nedeni ile yıkılan yerleri ziyaret etti, ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cizre Kaymakamlığı Ahmet Adanur Şırnak Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (6)

zaza13:

yine ne seytanlik pesindedirler allah bilir srfzsler

40
1
yanıtYanıtla
URFALI ACİİİİİİİİİİİİİİ MİRRRRRRAAAAAAA:

ŞEMMAMME OYNAMAYA GELMİŞTİR HAHA HAAAHAAAHAAAAAAAAAA

6
16
yanıtYanıtla
Toronto:

NEYE GEL DIKI BU GAVUROGLU GAVUR YINE NE KARISTIRACAKLAR ORDA

10
4
yanıtYanıtla
bağımsız olsak abdyi bir vursak ahh ahhh:

türkiye abd nin emrinden çıkmadıkça ne pkk biter nede yeni düşmanlar biter. . abd türkiye ile pkkya aynı silahı satan lanetbir devlettir. . vurulacak tek bir devlet varsa oda abd dir ama türkiyede 35 tane üssü var. . yani türkiyeyi abdye satmışız

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kim olursa olsun hiç bir güç bu vatanı bölemez biz 700 yıl dünyaya tarih yazmış milletiz kıyamete kadar ay yıldız bayrak dalgalanacak bu topraklardan 1071 alpaslan sancağı varlığı 1923 cumhuriyet ebediyen hür yaşayacağız bu topraklardan

1
0
yanıtYanıtla
MALKOM X:

AMERİKALI SİYAH YURTTAŞ LARI ZİYARET VAKTİ GELMİŞ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title