Haberler

ABD eski Başkanı Obama, megafonla oy isteyerek Biden'a destek oldu

Güncelleme:

ABD'nin eski başkanı Barack Obama, Pensilvanya eyaletinde Demokratların başkan adayı Joe Biden'ın kampanyasına destek verdi ve elindeki megafonla Biden için oy istedi.

ABD Başkanlık seçimlerinde son viraja girilirken, tüm Dünya 3 Kasım'da yapılacak seçimlerin sonucuna odaklandı. Mevcut Başkan Donald Trump ve Demokratların başkan adayı Joe Biden, kalan sürede ABD'li vatandaşlara vaatlerini aktarmaya devam edecek.

BİDEN'IN BOŞLUĞUNU OBAMA DOLDURDU

Anket sonuçları Biden'ı önde gösterilirken, eski ABD başkanı Barack Obama da Biden'ın kampanyasına destek verdi. Trump ile yapacağı münazara için seçim çalışmalarına ara veren Biden'ın boşluğunu ABD eski Başkanı doldurdu. Obama 8 yıl boyunca yardımcılığını yapan Joe Biden'a destek olmak için Pensilvanya'da Demokratların etkinliklerine katıldı. Megafonla Biden'a oy isteyen Obama, Pensilvanya'da siyahi politikacılar ve cemaat liderleriyle de birlikte toplantı yaptı.

ABD eski Başkanı Obama Megafonla oy isteyerek Biden'a destek oldu

TRUMP 2016'DA PENSİLVANYA EYALETİNDE KAZANMIŞTI

Öte yandan, Pensilvanya ABD seçimlerinde kritik eyaletlerinden biri. Uzun süredir Demokrat Parti'nin hakim olduğu Pensilvanya eyaletinde 2016'da Trump kazanmıştı. Anketlere göre bu eyaletlerde Biden önde gözüküyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama Joe Biden Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

TRUMPA:

türiyenin menfaatleri trumptan yana . . . Obama Fetöcü. .

23
5
yanıtYanıtla
Yusuf:

Bunlarin sistemi bizumkinden iyi bence, adamlar koktuga yapismiyor. Inanin ben hiçbir partiyi desdeklemiyoruz. Lakin bizimkileri koltuga resmen yapisiyor.....el elden üstündür bide baskasi yönetsin diyen yok!

10
8
yanıtYanıtla
HAKLIII:

Daha önce yönetenlerin çoğu hizmeti sadece heykel yapmaktan ibaret gördüğü için ister istemez millet farklı kişileri seçmeye çekiniyor

yanıt6
yanıt8
VK:

BİDEN''IN SIRTINI DAYADIĞI BANKERLER DUNYADAKİ UCUZ İŞÇİLİĞİN SINIF FARKININ EN BUYUK ETKENLERİDİR. O YUZDEN FABRIKALARINI ÇİN''E ENDONEZYA''YA BANGLEDEŞE VS. TAŞIYORLAR. BAHSETTİĞİM MARKALAR ADIDAS NIKE NESTLE YIYECEK GIYECEK AKLINIZA NE GELIRSE. DUNYADAKİ KOLELIK DUZENINI DE 5000 YILDIR BUNLAR SÜRDÜRÜYOR. ŞİMDİKİ MODERN KOLELIK ADI ALTINDA VAHŞİ KAPITALIZMİN BİR ÜRÜNÜ. GELİR ADALETSİZLİĞİ OLANA ÜLKELERDEN BIRI DE BİZİZ. ORTA SINIFI BITIRDIK VE BIR ALT SINIF BIR DE ÜST SINIF OLUSTURULDU.

15
2
yanıtYanıtla
TAPINAKÇILAR VE PAGANLAR:

Biden kızıl kafir, Trampı az çok tanıdık.

13
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Dünyada ki tüm siyasetçiler kuş gibidir. yerdeyken elinizden beslenirler, yükseğe çıktıklarında üzerinize pislerler.

15
0
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Amerika başkanlarının çoğu Müslüman düşmanıdır. Her başa gelen en çok Müslümanı öldürmekle tarihe gececiğine inanmaktadır. Cenabı Allah onları öyle bir cehennem ateşinde yakacak ki çığlıkları cehennem azapları her öldürdükleri Müslüman tarafından duyulacak ve o ateş ebediyen yanacak. Cehennem ateşleri bol olsun.

7
4
yanıtYanıtla
tt:

sen cok hastasin, git bi atesini olctur aile ocaginda.

yanıt0
yanıt5
Trump:

Trump gizli bir reis hayranıdır, ekranlarda atıp tutsa da reisin yanında nasıl mahcup görebilirsiniz. abd ile türkiye arasında gizli anlaşma var 2023''te lozan iptal olunca birlikte yunanistanı ve ermenistanı tekrar vatan topraklarına katacağız.

7
4
yanıtYanıtla
tt:

sen cok komiksin, git kahvede stand-up yap.

yanıt4
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title