Haberler

5 Yakınını Öldürüp İntihar Eden Denizhan'ı Sevgilisi Son Yolculuğuna Uğurladı (2)

EMEKLİ VALİ VE AİLESİ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİAdana'da yeğenleri Denizhan Dener tarafından öldürülen emekli vali İsmet Metin için Hatay Valiliği'nde resmi tören düzenlendi.

EMEKLİ VALİ VE AİLESİ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Adana'da yeğenleri Denizhan Dener tarafından öldürülen emekli vali İsmet Metin için Hatay Valiliği'nde resmi tören düzenlendi. Tören mangası tarafından Türk bayrağına sarılı tabut, valilik önündeki platforma konuldu. İsmet Metin'in özgeçmişinin okunmasının ardından Kanada'da yaşayan kızı Özlem Metin babasını, annesini ve kız kardeşini  anlatan kısa bir konuşma yaptı.

Özlem Metin, babasının Cumhuriyet sevdalısı, gelişime ve memlekete aşık, memleketin faydası ve iyiliği için her şeyi yapan bir devlet adamı olduğunu söyledi. Özlem Metin, şunları söyledi:

"Sohbetleri, kitapları, hayatının her anı, memleketinin sorunları üzerine düşünmekle ilgiliydi. Bizi bu geçen uzun yıllar boyunca yurt dışında her ziyaret geldiğinde gördüğü her şeye, buradan ne öğrenebilirim, bunu nasıl Türkiye'de kullanabiliriz diye düşünürdü. Her şeyi ülkesini içindi. O hayatını bu ülkeye adadı. Evlendikleri günden itibaren yurdun her köşesinde göreve beraber gittiler. İkisi de hayatları boyunca çok insanda derin izler bıraktılar. Yurdun her köşesinde kurdukları bu güzel ilişkilerle her zaman hatırlanacaklarına inanıyoruz. Bu hafta canımız, biricik babamızla birlikte sırasız ve zamansız bir şekilde annemiz Nurşen Metin'i, evimizin neşesi küçük kardeşimiz Senem Metin'i, canımız teyzemiz Gönül Cengiz'i, kuzenimiz Cumhur Cengiz'i kaybettik. Acımız yoğun, yaramız derin."C

METİN FEYZİOĞLU DA KATILDI

Yapılan törenin ardından Vali İsmet Metin'in cenazesi namazın kılınacağı Antakya Mezarlık Kompleksine getirildi. Burada kılınan cenaze namazlarının ardından İsmet Metin, eşi Nurşen Metin ve kızları Senem Metin'in tabutları omuzlara alınarak aynı cenaze aracına konuldu. Cenazeler, gözyaşları arasında Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Hatay Valisi Erdal Ata, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Metin ailesinin yakınları katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Feyzioğlu İsmet Metin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title