Haberler

4 Hasta Kurtarma ve Bir Cenaze Nakli Gerçekleştirildi

Malatya genelinde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, son 48 saat içerisinde birçok kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Malatya genelinde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, son 48 saat içerisinde birçok kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Zamanla yarış içerisinde geceli - gündüzlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde karla mücadele, tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Kale ilçesine bağlı Uyanık Mahallesi'nde oturan Beyhatun ailesinin 3 yaşındaki çocukları Büşra Beyhatun'un hastalanması ile yapılan çağrıyla birlikte harekete geçen ekipler, 4 saatlik bir çalışma sonucunda Büşra bebeğe ulaşmayı başardılar. Yüksek ateş ve gribal enfeksiyon teşhisi konulan Büşra bebek Malatya'ya getirilerek tedavi altına alındı. Büşra bebeğin babası Hasan Beyhatun kurtarma operasyonuna katılan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Ekipler, yine Kale ilçesine bağlı Tepebaşı Mahallesi'nde oturan Zahide Aslan için de başarılı bir kurtarma operasyonuna imza attı. Başparmağı kopmak üzere olan Zahide Aslan için zamanla yarışan ekipler, 2 saatlik bir çalışma sonucunda Zahide Aslan'a ulaşarak hastaneye sevk edilmesini sağladı.

Zahide Aslan'ın eşi İzzet Aslan eşinin hayvan barınağında başparmağını kazayla kestiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesinden ve 112 acil servisten yardım istedik. Yolumuz ulaşıma kapalıydı, tipi şeklinde fırtına vardı. Zor şartlara rağmen buraya kadar gelip bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Akçadağ ilçesine bağlı Yalınkaya Mahallesi'nde oturan ve astım krizi tutan 80 yaşındaki Hasan Karagöz için de 2 saatlik bir çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hasta Hasan Karagöz'ü 112 acil servis ambulansına yetiştirmeyi başardılar.

5 SAATLİK MÜCADELE

Arapgir ilçesine bağlı Yukarı Yabanlı Mahallesi'nde yaşayan ve doğum sancıları artan Arzu Aktaş isimli kadını uzun çalışmalar sonucunda sağlık ekiplerine ulaştırmayı başaran Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapanan yolu tekrar açarak hamile Arzu Aktaş'ın Malatya'ya sevk edilmesini sağladılar. Onar Mahallesi'nde ise cenazeyi defnetmek için yol açma çalışmaları yapan ekipler, tipi nedeniyle çalışmaları 5 saatte ancak tamamlayabildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karagöz Arzu Aktaş Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title