Haberler

300 Bin Lira Üzerinden Çıktı, Savunması Pes Dedirtti: Masumum, Gaspçıya Sadece Benziyorum

Güncelleme:

Bursa'da reklam ajansında çalışan 33 yaşındaki Havva Kormaz'ın bankadan çektiği 300 bin lirayı gasp edip kaçtıktan sonra yakalanan Gürcistan uyruklu 39 yaşındaki Ramazı Joba, "Kimsenin parasını gasp etmedim. Üzerimdeki para bana ait. Ülkemden buraya bebek kıyafeti almaya gelmiştim. Polisin görüntüde tesbit ettği kişiye benzeyebilirim. İnsan insana benzer. Suçsuzum tahliyemi istiyorum" dedi.

BANKADAN PARA ÇEKEN GENÇ KADIN 3 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Bursa'da reklam şirketinde çalışan Havva Korkmaz, şirket ödemeleri için geçen Mart ayında Merkez Yıldırım İlçesi Davutdede Mahallesi'ndeki bir bankaya gitti. 300 bin lira çeken Korkmaz bankadan ayrılınca, iddiaya göre kendisini takip eden üç kişinin saldırısına uğradı.

PARA DOLU ÇANTAYI ÇALAN KİŞİLER KİRALADIKLARI TAKSİDEN İNDİKTEN SONRA TAKSİYİ ATEŞE VERDİ

Korkmaz'ın elinde bulunan içinde para dolu çantayı alan 3 kişi, kiraladıkları taksiye binerek Kurtuluş Mahallesi Karaçeşme Sokak'ta izlerini kaybetmek için aracı ateşe verip farklı bölgelere dağıldı.

ARAÇTAKİ PARA DOLU ÇANTA, BIÇAK VE ÇAKMAK TABANCA ELE GEÇTİ

Otomobildeki yangın söndürülürken polis, mobese kayıtlarından şüphelilerden birinin bindiği taksinin plakasını belirledi. Bu taksi daha sonra Orhangazi İlçesi'nde durdurdu. Polis, araçta bulunan Ramazı Jobao'yu gözaltına aldı. Araçtaki, para dolu çanta, bıçak ve çakmak tabanca ele geçti. Şüpheli ise, çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, olaya karışan Andei Cirnit ile adı öğrenilemeyen bir kişi ise yakalanamadı.

TOPLAM 30 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Bursa 7'nci'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında "Yağma" ve "Mala zarar vermek" suçlarından toplam 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ramazı Joba'nun yargılanmasına başlandı.

"İNSANIN İNSANA BENZEMESİ KADAR NORMAL BİR OLAY YOK, MASUMUM"

Suçlamayı kabul etmeyen Jobao, ülkesi Gürcistan'ta tekstil ticareti yaptığını anlatırken, "Bursa'ya bebek tekstili almak için param ile gelmiştim. Üzerinde bu para bulundu. Olay günü polis beni yakaladı. Suçsuz olduğumu söyledim kimse inanmadı. Kamera görüntüsündeki kişi bana benzeyebilir. İnsanın insana benzemesi kadar normal bir olay yok. Masumum, mağdurum, tahliye ve beraatimi istiyorum" dedi.

KADIN GASP EDİLEN PARANIN TAMAMINI GERİ ALARAK SANIKTAN VE ARKADAŞINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Mahkemede ifade veren Hava Korkmaz ise, gasp edilen paranın tamamını geri aldığını belirterek sanıktan ve arkadaşlarından şikayetci olduğunu ifade etti. Dava, dosyadaki eksik evrakların tamamlanması içi ertelenirken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gürcistan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title