Haberler

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Güncelleme:

31 Mart seçimleri büyük bir yarışa sahne olurken, ölüm haberleri de art arda geldi. Yozgat'ta oy kullanacağı sırada kalp krizi geçiren 76 yaşındaki Mustafa İldiş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Manisa'da oyunu kullandıktan sonra yine kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sabah saatlerinde ise CHP'nin 5. sıra Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti.

Kıyasıya bir yarışa sahne olan 31 Mart seçimleri sürerken 3 ilden art arda kahreden haberler geldi. Yozgat, Manisa ve Zonguldak'ta kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti.

SEÇİM GÖREVLİSİ OLDUĞU OKULDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Zonguldak'ta Ziraat Mühendisi olan ve Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğünden emekli CHP'nin 5. sıra Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır, bina sorumlusu olarak görevli olduğu Turgut Reis Ortaokulunda bir anda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çakır, CHP Zonguldak Milletvekili Doktor Eylem Ertuğrul'un tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybettiCHP'nin 5. sıra Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır.

76 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yozgat'ta oy kullanacağı sırada kalp krizi geçiren 76 yaşındaki Mustafa İldiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde yaşayan Mustafa İldiş (76), mahalli idareler seçiminde oy kullanmak için sandığa gitti. Görevlilerden oy pusulasını ve mührü aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan İldiş, yakınları tarafından özel araçla Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. İldiş'in cenazesi Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybettiMustafa İldiş.

BİR ACI HABER DE MANİSA'DAN

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, oyunu kullandıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Hacıbey Mahallesi'nde yaşayan, 5 çocuk babası çiftçi Hasan Çay, saat 11.30 sıralarında Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'ndaki 1087 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Çay, imzasını da atıp çıkacağı sırada aniden rahatsızlanıp, sandalyeye oturdu. Sandık görevlisi Cafer Saban'a seslenen Çay, bir anda yere düştü. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Çay, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hasan Çay, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybettiHasan Çay.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kalp Krizi Yozgat 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

sade vatandaş:

sabah oy kullanacak yaşlılar sağlık raporu alsın demiştim bazıları buna ahlaksızca bir üslupla cevap yazmıştı yaşlı insanların tıpkı tapu ve bankacılık ve miras işlerinde olduğu gibi gerek akli melekeleri gerek sağlık sıhhatlerinin yerinde oldğunu gösteren sağlık raporu almaları şarttır

11
3
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Rahmetliler oy kullanma işini çok ciddiye almış ..

7
1
yanıtYanıtla
Pınar KABAKCI:

Zonguldak Ereğli paylaştığınız kişi belediye başkanı Halil Posbıyık, Hüseyin Çakır değil

4
1
yanıtYanıtla
Eriş Ersoy:

Ahh koltuk sevdası ahhhh

2
0
yanıtYanıtla
Abuzer:

Resim Halil posbıyık

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title