Haberler

Son dakika... Kazada yaralanan 22 öğrenci ve 3 öğretmenin sağlık durumu iyi

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Ankara'dan Bodrum'a moral gezisine giden lösemili hastaları taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 22 öğrenci ve 3 öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ankara'dan Bodrum'a moral gezisine giden lösemili hastaları taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 22 öğrenci ve 3 öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kocaeli, Ankara ve Elazığ illerinden toplanan lösemili öğrencileri, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen moral gezisine gitmek üzere Ankara'dan yola çıkan 06 L 2746 plakalı tur midibüsü, Denizli'nin Kale ilçesini 2 kilometre geçtikten sonra kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 4'ü ağır 22 öğrenci ile 3 öğretmen yaralandı. Denizli'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan öğrenci ve öğretmenlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yaşanan üzücü kazayla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Moral gezisinin farklı illerden bir araya gelerek LÖSEV kampında tanışıp sosyalleşen ve iyileşmiş olan gençlerin yeniden hayata bağlanması için düzenlendiği kaydedilen açıklamada; "Tedavisi tamamlanmış ve iyileşmiş 22 gencimiz, Ankara'dan Bodrum LOSEV Tatil Kampına giderken Denizli Kale mevkiinde muhtemelen yağmur ve mıcır nedeniyle kayarak kaza geçirmişlerdir. Allah'ın sevgili kulları olan çocuklarımızın tamamının sağlığı iyi olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Denizli ilindeki hastanelerde ilk yardımları yapılmış ve gözlemde tutulmaktadırlar. LÖSEV ve Lösante Hastanemizin tüm yönetici ve sağlık ekibi olayları yakın takip etmekte ve olay yerine gitmektedirler. Olaya hemen müdahale eden Kale- Tavas ve Denizli sağlık personeli ile Denizli Valimiz, İl Sağlık Müdürümü ile İI Emniyet Müdürümüze teşekkürlerimizle birlikte çocuklarımız ve aileleri başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadelerini kullanıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Bodrum Ankara Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title