Haberler

Otomobil hırsızını döverek öldüren şahısların görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Maltepe'de bir otomobili çalmaya çalıştığını iddia ettikleri genci döverek öldürmekten gözaltına alınan 8 kişiden 1'i tutuklanırken, 7 kişi serbest kaldı. Maktulün dövülerek öldürüldüğü anların görüntüleri de ortaya çıktı.

İddiaya göre, Besim K.'ya ait park halindeki otomobilin alarmı çalmaya başlayınca mahalle sakinleri ve araç sahibi dışarı çıktı. Vatandaşlar aracı çalmak istediği iddia edilen Çetin Gül'ü (29) kovalamaya başladı. Kovalamaca sonucu yaralanan Gül, 8 kişi tarafından dövüldü. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybederken, 8 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli serbest bırakılırken, 6 şüpheli ise Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Otomobil hırsızını döverek öldüren şahısların görüntüleri ortaya çıktı

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Savcılıktaki işlemlerinin ardından 6 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Sorgu işlemleri tamamlanan şüpheli C.A. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nce "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken, şüpheliler N.K., B.K., C.K., O.K. ve M.Ç. ise 'imza atma' ve 'İstanbul il sınırları içerisinden çıkmamak' şeklinde adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Gül ailesinin avukatı Anıl Kesikbaş, "Olay 26 Mart gecesi saat 02.00 sularında oluyor. Müvekkilimizin çocukları olan Çetin Gül bir hırsızlık olayı ile ilgili iddia edildiği üzere öldürülüyor.

GÖRÜNTÜLERE RAĞMEN TUTUKLANMADILAR

Olaya ilişkin kamera görüntüsü var. Bu kamera görüntüsünde görüleceği üzere 4-5 kişi defalarca Çetin Gül'e vurarak öldürüyor. Mahkeme bunu görmesine rağmen herhangi bir şekilde haklarında tutuklamaya yönelik bir işlem yapmıyor. Adli kontrolle serbest bırakıyor, yani bugün hakaretten tutuklanan kişiler varken adam öldürülüyor. Buna rağmen bir tutuklama işlemi gerçekleştirilmiyor. Bu karara da itirazımızı ediyoruz" dedi.

"DOSYADA SADECE 1 TUTUKLU VAR"

Şu an dosyada sadece bir tutuklunun bulunduğunu söyleyen avukat Kesikbaş, "8 kişi gözaltına alınmıştı, bu şahıslardan 6'sı adliye sevk edildi. 1 şüpheli tutuklandı, geriye kalan kişiler de adli kontrolle serbest bırakıldı. Serbest kalan kişiler de kamera görüntülerinde görüleceği üzere maktule vuruyor. Kamera görüntülerinde biz bu durumu tespit ettik, mahkemeye sunuldu" diye konuştu.

Otomobil hırsızını döverek öldüren şahısların görüntüleri ortaya çıktı

"CANAVARCA HİSLE ADAM ÖLDÜRME SUÇU OLUŞMUŞTUR"

Avukat Anıl Kesikbaş, "Bizim talebimiz bu şahısların tutuklu olarak yargılanması. Olayda 'kasten öldürme' suçu var, bir de 'canavarca hisle' işlenmiş. Şahısların vurmuş olduğu yumruklara bakıldığında süreklilik arz ediyor. En az 20 yumruk atmışlar. 'Canavarca hisle adam öldürme' suçu oluşmuştur. Bunun cezası kanunda da bellidir. Ağırlaştırılmış müebbettir. Yani bu kadar ağır bir yaptırım olmasına rağmen bu şahısların tutuklanmaması kamuoyunda bir infial oluşturmuştur" diyerek serbest kalan şüphelilerin tutuklanmasını talep ettiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anadolu Adliyesi Çetin Gül Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (12)

Fakır:

kolunu bacağını kırıp bırakacaktınız

48
13
yanıtYanıtla
Türk Genci:

kim ne suç işlerse işlesin Allahın verdiği canı kulu alamaz, hepsine hapis verilsin.

29
17
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Dinsizlik için can atıyordunuz dinsiz oldunuz hala ne istiyorsuuz İslam sadece müslümanı değil herkesi korur. Allah'ın kanunundan başka kanun yoktur.

35
5
yanıtYanıtla
abi acayipsin:

Güvenliğin tesis olmadığı yerde bu tür olaylar doğal. 1980/90 dönemindeyiz

26
3
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kolunu bacağını kır, un ufak et bırak öldürmek aşırı kaçmış ..

15
11
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bir daha yapamaz herhalde.

19
5
yanıtYanıtla
gizli kalsın :

ya o çocuk suçsuzsa ? belkide gasp etmek istediler para vermeyince hırsızlık yapıyordu iftirası ile öldürdüler ??? olay aydınlanana kadar tutuklanmaları lazım !! ki zaten hırsızlık yapsa bile yinede tutuklanmalılar 50 değilde 5 yıl alırlar

16
3
yanıtYanıtla
vedat cici :

iki tokat ve polise teslim et bu ne

11
3
yanıtYanıtla
Tülay Korkmaz:

Eger iftira ise veya yanlis anlasilma ise ne olacak ? Umarım birgun aynisi basina gelirde o dediklerini sana yaparlar

5
9
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yakaladınız madem, polis çağıracaktınız Hukuk varken hak kendince alınmaz. Katil bile Avukat isteme hakkına sahip. Çok yanlış olmuş

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title