Haberler

Cinsel istismarla suçlanan aile apar topar şehri terk etti, öfkeli komşuları eşyalarını ateşe verdi

Güncelleme:

Denizli'de aynı apartmanda yaşayan komşularının cinsel istismar suçlamasıyla karşı karşıya kalan aile, evi terk ettt. Kentten ayrılmak zorunda kalan komşularının evine giren öfkeli aile grubu, eşyaları dışarı çıkararak ateşe verdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre; aynı apartmanda oturan komşu aileler arasında, 3 gün önce cinsel istismar suçlaması nedeniyle tartışma çıktı.

Cinsel istismarla suçlanan aile apar topar kenti terk etti, komşular eşyalarını ateşe verdi

EŞYALARINI GERİDE BIRAKIP EVLERİNİ TERK ETTİLER

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi ve iddiaların çevrede de durulması üzerine, suçlamanın tarafı olan aile eşyalarını geride bırakarak evi terk etmek zorunda kaldı. Komşularının gece apar topar evden ayrıldıklarını fark eden öfkeli aile fertleri, kapısını kırarak girdikleri boş dairedeki eşyalardan bazılarını sokağa atarak ateşe verdi.

Son dakika haber... Evini terk eden komşularının eşyalarını sokağa atıp ateşe verdiler

EŞYALARI ATEŞE VEREN KOMŞULAR GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

Mahalledeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine, olay yerine güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevreden toplananlarla birlikte kalabalıklaşan aileyi sakinleştirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri ise dışarıda yanan eşyalara müdahale ederek söndürdü. Güvenlik güçlerinin uzun uğraşları sonucu ikna ettiği aile, daireden çıkarak sokakta beklemeye başladı. Etrafın temizlenmesinin ardından aileler evlerine dağılırken, ekipler ise her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bölgede tedbirlerini artırdı.

Cinsel istismarla suçlanan aile apar topar kenti terk etti, komşular eşyalarını ateşe verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karşıyaka Pamukkale Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

Mehmet Uğur:

yasalarımız tabi her zaman namussuzu hırsızı ve zina edenleri ve de yanlış bacağı kesen doktoru korumak için var. savcımız polisimiz ne zorlukla yakalar yasa serbest bırakır.

2
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bu kadınlar çingeneye benziyor. Kendilerine yer açmak için iftira atmış olabilirler..

0
0
yanıtYanıtla
Bulent :

İstismarı yapanlar öfkeli kalabalık olabilir mi

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

bide insanları ısıran köpekleri koruyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title