Haberler

Eski kayınpeder ve kayınvalidesini öldüresiye darbeden damat, 5. kattan aşağı düşerek öldü

Güncelleme:

Nevşehir'de ayrıldığı karısının yaşadığı eve giden Oğuzhan Şen, eski kayınpederi ve kayınvalidesini darbederek ağır yaraladı. Şen, kavga sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle 5. kattan aşağı düşerek yaşamını yitirdi.

Nevşehir'de Oğuzhan Şen (31), ayrıldığı eşinin yaşadığı eve giderek eski kayınpederi İsmail A. (61) ve eski kayınvalidesi Deste A.'yı (59) darbetti. Şen, olay sırasında 10 katlı binanın 5'inci katındaki pencereden beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

2 KİŞİYİ DARBEDİP 5. KATTAN DÜŞTÜ

Dün gece saat 23.30 sıralarında Oğuzhan Şen, eski kayınpederi İsmail A. ile eski kayınvalidesi Deste A.'nın evine gitti. Burada Şen ile eski kayınpederi ve kayınvalidesi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Şen, eski kayınpederi ile kayınvalidesini darbetti. İsmail A. ve Deste A. başlarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralanırken, Oğuzhan Şen ise henüz bilinmeyen nedenle kavga sırasında dairenin penceresinden beton zemine düştü.

Nevşehir'de Eski Kayınpeder ve Kayınvalidesini Darbeden Şahıs Hayatını Kaybetti

YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şen, adrese gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğuzhan Şen, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eski kayınpederi İsmail ile kayınvalidesi Deste A. ise kafa travması sonucu Nevşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından yürütülüyor.

Nevşehir'de Eski Kayınpeder ve Kayınvalidesini Darbeden Şahıs Hayatını Kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nevşehir Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title