Haberler

Müge Anlı'ya katılan genç kadın yardım istedi: Kocam dediğim sevgilim, annemle kaçtı

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Nehir, "Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana 'Senin veremediğin ilgiyi annen verdi' diyerek mesajlar gönderdi" diyerek yardım istedi. Canlı yayına bağlanan adam "Biz kaçmadık, ben kayınvalideme yardımcı oldum" derken Anlı da sinirden deliye döndü.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Nehir, "Sevgilimle annem kaçtı" diyerek canlı yayında isyan etti.

"SENİN VERMEDİĞİN İLGİYİ ANNEN VERDİ"

Resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir aşk yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebekleri olduğunu söyleyen Nehir, "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi" diyerek şaşkına çevirdi.1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını ileri sürdü.

Müge Anlı'ya katılan genç kadın yardım istedi: Kocam dediğim sevgilim, annemle kaçtı

MÜGE ANLI ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kaçan anne ve sevgilinin TikTok'ta birbirini öperken çekilen videosunu görünce küplere binen Müge Anlı "Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" dedi.

Müge Anlı'ya katılan genç kadın yardım istedi: Kocam dediğim sevgilim, annemle kaçtı

KAYINVALİDESİYLE KAÇAN ADAM: ONA YARDIMCI OLDUM

Canlı yayına bağlanan Selahattin "Ne o beni mutlu edebildi ne de ben onu. Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten. Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları" deyince Müge Anlı sinirlenerek "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur" diyerek sitem etti.

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Müge Anlı Televizyon 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kayınvalide iyiymiş hee, bu kız nasıl ondan olmuş anlayamadım.

24
14
yanıtYanıtla
Mysterious M.:

Filtre oldugunu anlamadigin icin anlamadin

yanıt23
yanıt2
Dr.Kimbel:

Dana eti varken niye yasli inek eti yenirmi ayip

13
19
yanıtYanıtla
Bükücü:

Ne günlere kaldık... Ben ölürsem arkama beton döksünler arkadaş, mezara girene kadar kimin ne yapacağı belli değil

31
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

demekki kayinvalide her muameleyi yapiormus adam hakli

14
12
yanıtYanıtla
Yusuf Odemis:

Allah akıl fikir versin

23
2
yanıtYanıtla
Murat Kara:

burda toplumun sirazesi kaymış yorumlara bakacak olursak yazık vallahi yazik

22
1
yanıtYanıtla
Mahmut DEĞERLİ:

Merakla izledim videoyu :) önceki annesi ile video daki kadın aynı kişi değil burda :)

8
0
yanıtYanıtla
ali ihsan çakır:

Masum kadınlara lafım yok. Bu olayı ve Müge Anlı'yı da bir kere bile izlemedim. Ama bir kadın karşısındakini tanımadan, tanıyan da iç güzelliğini göz ardı edip başka şeylere bakarak birliktelik yaşıyorsa bu tür şeyler yaşaması kaçınılmazdır. Kendi celladınıza aşık olmayın. Sırf efendi diye ondan ayrılan kadın biliyorum ben.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title