Haberler

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı

Güncelleme:

İzmir'de geçtiğimiz yıl kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi, komşusunun evindeki sandıktan çıkan Ceylin'in babaannesi duruşmada, "Torunumun yaş günlerini göremedim" diyerek baygınlık geçirdi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz yıl kayıp olan Ceylin'in cesedi komşusunun evindeki sandıktan çıkmıştı. 10 yaşındaki küçük kızın katil zanlıları komşusu ve kocasıydı. Türkiye gündemine oturan cinayet davasının karar duruşması başladı.

ARANAN CEYLİN'İN CESEDİ KOMŞUSUNUN EVİNDEN ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz 10 Haziran'da İzmir'in Ödemiş ilçesinde kaybolan ve bir hafta sonra ölü olarak komşusunun evinde bulunmuştu.

Minik Ceylin Davasında Karar Duruşması

BABAANNESİ:TORUNUMUN YAŞ GÜNLERİNİ GÖREMEDİM

10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlılarının yargılanması devam ediyor. Ödemiş Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada katil zanlısı Şükriye Türkmen'in ifade verdiği sırada Ceylin'in babaannesi Ülkü Atik, "Torunumun yaş günlerini göremedim" diyerek baygınlık geçirdi.

BABAANNE, DEDE VE BABA DAVAYA KATILDI

Menemen ve Aliağa cezaevlerinden getirilen sanıklar, çevik kuvvet polislerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri içinde adliyeye getirildi.

Minik Ceylin Davasında Karar Duruşması

Babaanne Ülkü Atik, dede Mustafa Atik ve öldürülen minik Ceylin'in babası Murat Atik de duruşmaya katıldı. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ile devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için Cumhuriyet Mahallesi'nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormalarına ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen, torununu bulamadı.

DEDENİN TELEFONUNA "KAÇIRILDI" MESAJI

Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, Mustafa Atik'in telefonuna, 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Ceylin Atik'in kaçırıldığı anlaşıldı.

CEYLİN EN SON KOMŞUDA SU İÇERKEN GÖRÜLMÜŞ

Polis, dede Atik'e gelen mesajdan yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin'in en son parkın yanındaki Şengül Sokak'taki bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi.

Bunun üzerine, çiftin evlerinde parmak izi incelemesi ve arama yapıldı. Olayın duyulmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin'in yakını da olay yerine geldi. Gergin bekleyiş ise dakikalar içerisinde devam etti. Polis, bekleyiş sırasında bölgeyi geniş bir güvenlik şeridine aldı ve kimseyi yaklaştırmadı. Yaşanabilecek bir olaya karşı da ekipler takviye kuvvetlerle evin önünde önlem aldı.

SANDIĞA SAKLAMIŞ!

Yapılan incelemede minik Ceylin'in cesedi apartmanın bodrum katında sandık içine saklanmış bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Atik Ödemiş İzmir 3.Sayfa Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

500

Yorumlar (9)

NİSAN:

İnşallah en ağır cezayı alırlar

16
0
yanıtYanıtla
nehir bababotu:

daha gün yüzü görmemiş çocuğun hayatını elinden aldınız siz de yaşamayacaksınız katiller için müebbet istiyoruz

14
0
yanıtYanıtla
Kader:

Hapis de onlarin isi cook zoor olacak!! Idam Idam Idam Idam Idam Artik Hükümet getirsin...

13
1
yanıtYanıtla
bilge:

6 tane evlat yetistirdim.ellerini bir an bırakıp yolda yürütmedim.her daim yavrularımın peşinden koşturdum.inanın çocuk yetiştirmek çok zor bu zaman da.bu yavrucağa o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.ben burdan annelere seslenmek istiyorum.Lütfen yavrularınızı oyun oynasinlar diye kapı önlerine savunmasız bir şekilde birakmayın.bu kadar olayları duymamıza rağmen hergun bakıyorum sokak aralarında onlarca küçük çocuk oyun oynuyor.başlarinda da hiç bir büyük olmadan.çok güzel bir söz paylaşmak istiyorum.HADİSELERDEN İBRET ALMAYI BİLMEYENLER,KENDİLERİ HADİSELERE İBRET OLURLAR.

9
0
yanıtYanıtla
Terbiyeli çocuk Halil:

Kaba insanlardan değilim çok şükür, asla kimsenin kalbini kırmam, heleki suç işlemek, birine tokat atmak, yüksek sesle konuşmakla işim olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
ömer:

mesele çocuğunu gözünü önünden ayrırmamak değil ki. . . . . mesele dünya zevkleri nedeniyle karı kocaların boşanması yada şidete ve huzurn olmamasından dolayı çoçuklarına gerekli ilgiyi göstermemeleri . . . ahlak örf anane bilmemmeleri ve bunları çoluk çoçuklarına öğretmemelri . . . ceylini anne babası siz neden ayrı yaşıyorsunuz çoçuğunuza gerekli ilgi ve sevgi göstermediniz şimdi mutlumusunuz bir yaratık tarafından kızınız katledildi peki neden sizin beş para etmez ayrılma nedenleriniz yüzünden. . .

2
0
yanıtYanıtla
XMEN:

ÇOCUĞUN ASIL KATİLİNE ODAKLANSANIZ

yanıt0
yanıt0
ömer:

yuvalarımızı dünya şehvetlerinden dolayı yıkmayalım. . . çoçuklarımız etkileniyor ahlak tan örften dinden sevgiden mutluluktan güzele dair ne varsa biz çoçuklarımızı uzak tutuyoıruz bu şekilde . . . . ya evlen meyin yada boşanıp çoçuklarınızı annesiz yada babasız büyütmeyin . . . o zaman çoçuklarınıza gerekli ilgiyi gösterir ve böyle yaratıkalardan uzak tutarsınız

1
0
yanıtYanıtla
Hamarat anne:

Merhaba anne babalar lutfen cocuklarinizi gozunuzun onunden ayirmayin kimseye emanet etmeyin gercektn ana baba olmak cok zor 2 tane bende buyutuyorum evin her yeri kilitli camlara yabancilara dikkat edelim takdir Allahtan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title