Haberler

Şoförsüz metrobüs karşı şeritten gelen diğer metrobüsle kafa kafaya böyle çarpıştı

Güncelleme:

Metrobüs yolu Beylikdüzü Belediyesi Belediye Durağı yakınlarında saat 18.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsüz şekilde hareket halinde olduğu öne sürülen metrobüs, bariyerlere çarparak ilerlemeye başladı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Ters şeride geçerek hızlı bir şekilde ilerlemeye devam eden metrobüs karşı şeritten gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen başka bir metrobüs ise duramayarak çarpışan araçlara arkadan çarptı.

Şoförsüz metrobüs karşı şeritten gelen diğer metrobüsle kafa kafaya böyle çarpıştı

3 YARALI

Kazada durak yakınında bulunan metrobüsteki 3 kişi yaralanırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, ekipler ise metrobüs güzergahında önlem alıp akışı sağladı.Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! O anlar anbean kaydedildi

SÜRÜCÜ AŞAĞI İNİNCE ARAÇ HAREKET ETMİŞ

Kontrolden çıkan metrobüsün olaydan kısa bir süre önce, başka bir durakta arıza yaptığı ve sürücü Oktay A.'nın da metrobüsün motor kısmındaki aküsünü kontrol etmek için araçtan indiği öğrenildi. Sürücünün aküyü kontrol ettiği sırada metrobüsün hareket ederek bir diğer durağa kadar bariyerlere çarparak sürücüsüzü bir şekilde ilerlediği öğrenildi.

Beylikdüzü'nde iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! O anlar anbean kaydedildi

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan kazanın ardından incelemelerde bulunan polis ekipleri, sürücüsüz hareket eden metrobüsün sürücüsü Oktay A.'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından araçların kaldırıldığı öğrenildi.

Beylikdüzü'nde iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! O anlar anbean kaydedildi

Beylikdüzü'nde iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! O anlar anbean kaydedildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Belediyesi Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500

Yorumlar (14)

Mülayim Bey:

Herşey çok güzel olacak...

152
161
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kazanın bile güzeli oluyor ..))

yanıt2
yanıt0
kubilay göçeroğlu:

bu hurda metrobüsler kimin zamanında alındı acaba

yanıt2
yanıt4
Alioz:

Herşeyi siyasete baglarsaniz borçlu çıkarsınız ak troller

yanıt3
yanıt3
ismail bey :

Kubilay bey, o metrobüsler ikinci el veya hurda olarak alınmadı heralde.. bakımsızlıktan bu kazalar ve yolda kalmalar oluyor..

yanıt0
yanıt0
RED AKNi:

aküye bakarken otobüs hareket etmiş miş miş kimler para yedirdi bu sabotaj için nasıl tezgahlar düzenlendi yatacak yeriniz yok istanbulu kaybetmek bu kdar mı koydu

3
11
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Kaza yapan şöförsüz gri otobüsü araştırdılar eminim İBB deki PKK lı çıkar . Böyle bir hainliği onlardan başka kimse yapamazdı !

9
2
yanıtYanıtla
KARAYEL:

hain metrobus...

yanıt1
yanıt0
Yusuf Kuyucu:

O kadar zam yaptınız bi şoför alsaydınızda şöförsüz sefere çıkmasaydı metrobüs

7
1
yanıtYanıtla
atilla menteş :

gezi olaylarında otobüs yakanlara, otobüsleri teslim edilirse sonuç budur...

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title