Haberler

Kardeşi tarafından öldürülen Melek'in son görüntüleri ortaya çıktı! Babasına yazdığı not ise yürek dağladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' suçlamaları nedeniyle kardeşi Mustafa Aslan tarafından öldürülen Melek Aslan'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Ayrıca Melek'in odasında bulunan "Başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin. Çünkü ben hiç babama 'seni seviyorum' demedim" yazılı notu ise yürek burktu.

Çarşamba günü öğle saatlerinde, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi'nde Mustafa Aslan, ablası Melek Aslan ile buluşmak için Adıyaman'dan kente geldi. Sanat Sokağı'nda buluşan iki kardeş arasında, Melek'in eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' ve 'dolandırıcılık' suçlamaları nedeniyle tartışma çıktı. Mustafa Aslan, yanında getirdiği tabanca ile ablasına 4 el ateş etti. Melek Aslan, olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Aslan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Mustafa Aslan, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Melek Aslan'ın cansız bedeni ise Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından babası ve avukatı tarafından teslim alınarak, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürüldü. Melek'in cenazesi, Musa Peygamber Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖLÜME GİTTİĞİ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Melek Aslan'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, kardeşiyle buluşmaya gittiği gün kaldığı aparttan çıktığı görüntülere, DHA ulaştı. Apartın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Melek'in saat 11.21'de elindeki kitaplarla yurttan ayrılarak, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan Sanat Sokağı'na, kendisini öldüren kardeşiyle buluşmaya gittiği anlar yer aldı.

Kardeşi tarafından öldürülen Melek'in son görüntüleri ortaya çıktı! Babasına yazdığı not ise yürek dağladı

"BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN"

Melek'in kaldığı apartın yetkilisi L.B., olayın ardından odasında yapılan aramada, genç kızın babasına yazdığı notu bulduklarını söyledi. L.B., "Olayın ardından ablası ve eniştesi Melek'in odasını toplarken bir not buldu. Notu ablası okudu. Notta, 'Eğer başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin. Çünkü ben hiç babama 'seni seviyorum' demedim' yazıyordu. Ablası notu okuyunca çok ağladı. Biz de çok etkilendik. Babasıyla problemleri vardı. Melek, başına bir şey geleceğini hissetmişti, bundan dolayı bu notu yazmış. Eski sevgilisi Orhan Vatansever'in başına bir şey getireceğini düşünüyordu. Aparttan gizlene gizlene çıkıyordu. Babasıyla yaşadığı problem, bildiğim kadarıyla Orhan; Melek'in babasını arayıp kötü şeyler söylemiş. Babası da 'Melek artık beni ilgilendirmiyor' demişti. Bayramda Adıyaman'a gitmek istemişti ama babası onu kabul etmediği için Melek çok ağlamıştı. Babasından bir yarasının olduğu belliydi" dedi.

Kardeşi tarafından öldürülen Melek'in son görüntüleri ortaya çıktı! Babasına yazdığı not ise yürek dağladı

"ESKİ SEVGİLİSİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORDU"

Melek'in yaklaşık 1,5 yıldır yurtta kaldığını söyleyen L.B., eski sevgilisi Orhan Vatansever'in genç kızı sürekli rahatsız ettiğini dile getirerek, şunları söyledi: "Melek, çok iyi bir insandı. Kendisiyle hiçbir problem yaşamadık. Eski sevgilisi son 1 aydır apartın kapısında sürekli bekliyordu. Melek ile ilgili bilgiler soruyordu. Biz hiç bir şekilde bilgi vermeyiz. Melek, eski sevgilisi onu rahatsız ettiği zaman bana anlatıyordu. Babasıyla problemi olduğunu, babasının onu istemediğini söylüyordu. Bayramda evine gitmek istemişti ama ailesi onu istemedi. Bundan dolayı sürekli ağlıyordu. Orhan Vatansever, son dönemlerde bana, Melek'in arkadaş ve ailesine sürekli mesajlar atıyordu. Melek'te parasının olduğunu söylüyordu. Ama Melek'in anlattığına göre öyle bir durum yoktu. Melek, bana mesajları da gösteriyordu. Aslında ona para veren kişi Melek'tir. Orhan Vatansever, Melek'i çok rahatsız ediyordu. Melek'in üzerinde çok ciddi psikolojik baskısı vardı. Çok iyi bir insandı. Hepimiz çok üzüldük. Melek yakın bir zamanda aparttan çıkış yapacağını söylemişti. Olaydan 1 gün önce gece valizini toplamış, İstanbul'a ablasının yanına gideceğini söylemişti"

"KENDİSİNİ GİZLEMEK İÇİN ŞAPKA VE GÖZLÜK TAKIYORDU"

Melek'in eski sevgilisi Orhan Vatansever'in korkusundan aparttan ayrılırken kendisini gizlemek için şapka ve gözlük taktığını da anlatan L.B., "Melek, Orhan Vatansever ile görüşmek istemiyordu. Orhan, Melek'in arkadaşlarına ulaşıp, onun hakkında kötü şeyler diyordu. Bana da defalarca söyledi. Orhan'dan ayrıldıktan sonra kendisine yeni bir düzen kurmak istiyordu. Melek'i sevdiğini söylüyordu ama bence sevmiyordu. Takıntı hale getirmişti. Melek, Orhan hakkında alınan uzaklaştırma kararını bana göstermişti. Melek, son zamanlarda yurtta ayrıldığında kendisini gizlemek için şapka ve gözlük takıyordu. Orhan'ın eski sevgilileriyle olan davalarını Melek bana anlattı. Orhan'ın para ihtiyacı olduğu için Melek'e gönderdiği mesajlar var. Melek, bu mesajları bana gösterdi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Aslan Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (40)

Erhan:

Melek sende büyük sözü dinleseydin erkeklerin peşinde koşarsan namus davası bu başka birşeye benzemez

12
45
yanıtYanıtla
Selim:

Siz sözde namus bekçileri ülke sizin gibi yobazlardan ne hale geldi birde hayatını kaybeden insanın arkasından dedikodu yapıyorsunuz Allah sizin gibileri bildiği yapsın

yanıt0
yanıt0
serif:

daha kimse bilmiyor hemen basladiniz iftira karalamaya allah sizleri ayni aciyi yasatsin

yanıt8
yanıt4
Bilo:

Adi herif kimsenin kimseyi öldürme hakki yoktur.Hangi erkek benim pesimden kosuyor diye polise sikayette bulunmuski bu sekilde iftira atiyorsun

yanıt0
yanıt0
Adana:

Haklısın Erhan kardeş

yanıt2
yanıt3
alp:

erhan sen nasıl kızların peşinde koşuyorsan kızlarda erkeklerin peşinde koşuyor

yanıt0
yanıt0
fq:

babanı seviyorsunda neden dibinden ayrıldın

8
33
yanıtYanıtla
Hikmet:

O baba bu kizinin ayagina saglam bir ayak kabi alabilmismi?11 tane cocuk yalin ayak büyümüstür bu birakinda öyle böyle insan gibi kanunlar cevresinde birey olarak kendi hayatina yadaya bilsin acliktan öl namus yok ama bir iliski yasa yasa ayril namus ortaya cikar.ben bunu kabul etmiyorum bütün zengin cocuklarina bakin topcular popcular hatta egitimli insanlar dahi anlasamadimi ayriliyorlar zorla birisiyle yasamak namuslu olmak demek degil

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Saçma sapan bir yorum daha uzaktan sevilmez mi insan . Yaşam şartları böyle gerektirmks Allah başına versin anlarsın büyük konuş büyük laf etme

yanıt0
yanıt0
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

İSLAM COĞRAFYASINDA KIZ OLARAK DOĞMAK HAYATA 3-0 GERİDE BAŞLAMAK GİBİ BİR ŞEY.

16
16
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title