Haberler

Kendisine Sarkıntılık Eden Eniştesini Öldürdü

Güncelleme:

Mersin'de ağabeyinin evinde cesedi bulunan Ahmet Çiftçi'nin, baldızı 20 yaşındaki Şirin Yıldız tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yıldız, 'Namusumu korumak için öldürdüm' dedi.

Mersin'de birlikte yaşadığı ağabeyinin evinde cesedi bulunan 51 yaşındaki Ahmet Çiftçi'nin, baldızı 20 yaşındaki Şirin Yıldız tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Emniyette suçunu itiraf eden genç kız, "Bana sarkıntılık yapınca namusumu korumak için öldürdüm" diye ifade verdi.

EVDE KANLAR İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Merkez Toroslar ilçesi Turunçlu Mahallesi'nde ağabeyi 51 yaşındaki Yaşar Çiftçi ile yaşayan Ahmet Çiftçi, iddiaya göre pazartesi sabah evden ayrıldı. Akşam kardeşinden haber alamayan Yaşar Çiftçi, tüm aramaya rağmen ona ulaşamadı. Ertesi gün işe giden Yaşar Çifti, eve döndüğünde kardeşini evde kanlar içerisinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Ahmet Çiftçi'nin göğsünden ve sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü saptadı.

GÖRÜNTÜLERDE BİR GENÇ KIZ İLE EVE GİRDİĞİ GÖRÜNÜYOR

Ahmet Çiftçi'nin cesedi otopsinin ardından toprağa verilirken, polis katili yakalamak için çalışma başlattı. Evin bulunduğu çevrede yer alan iş yerlerinin kamera görüntülerini incelemeye alan polis, olaydan kısa bir süre önce Ahmet Çiftçi'nin bir genç kızla eve girdiğini saptadı. Yapılan araştırmada genç kızın Çiftçi'nin baldızı Şirin Yıldız olduğu ortaya çıktı.


"BULUŞUP BİRLİKTE EVE GİTTİK"

Gözaltına alınan Şirin Yıldız, sorgusunda suçunu itiraf etti. Ablası ile yaklaşık 2 yıldır ayrı yaşayan eniştesi Ahmet Çiftçi ile zaman zaman görüştüklerini anlattı.

"NAMUSUMU KORUMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Şirin Yıldız, "Olay günü de buluşup birlikte eve gittik.Evde birlikte alkol aldık. Bir süre sohbet ettikten sonra bana sarkıntılık etmeye başladı. Bir anda kendimi kaybederek, çantamda bulunan çakı bıçağı ile bıçakladım. Aşırı alkollü olduğu için göğsüne isabet eden bıçakla yere düşünce iki kez de sırtından bıçaklayarak kaçtım. Namusumu korumak için bıçakladım" dedi.

Şirin Yıldız'ın sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Çiftçi Turunçlu Toroslar Mersin 3. Sayfa Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta ilk gol geldi

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta ilk gol geldi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (33)

KONYALI:

ABLAYIN BOŞANDIGI KİŞİ İLE EVDE ALKOL İÇ BUNE AHLAKSIZLIK KIZ ŞUÇLU VERCEN 25 YILI

106
0
yanıtYanıtla
casi33:

azılı pkklıymış zaten iyi olmuş

16
56
yanıtYanıtla
ZXZXZ:

AZILI AKP LİYMİŞ. . . .

yanıt45
yanıt13
Adınızı Yazın:

Bu alçak kadın en ağır cezayı hak etmiş. Ablasıyla ayrılan adamı zaman zaman gönüllerini hoş etmek için buluşmaya razı edecek, Birlikte içeceksin. sonrada adamı öldüreceksin. Hakim bey TÜRK MİLLETİ ADINA İbreti alem olsun diye ömür boyu kodese tıkın bu hayasız kadını

67
0
yanıtYanıtla
hilmi:

sen adamın evine git içki iç sora sarkıntılık etti öldür lanyürügit ee ne oldu şimdi dört duvarı bekle yıllarca beyinsiz

59
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

biz birlikte içki içmesini takılmalarını görüşmelerini vs buna kızmıyoruz. buluşursun bekar evinede gidersin alkolde içersin uyuşturucuda kullanırsın kimseyiilgilendirmez. ama enişten ablanla ayrılalı 2 sene olmuş derdin ne idiki eniştenle buluştun para azmı verdi enişten nafaka parası veriyordu bu sefer fazla vermedimi ?2 senedir enişten sana saldırmadıda 2 sene sonramı saldırdı var bir ters işte geç bu namus ayaklarını o namus örf ananeye bağlı sen bu durumda pek genişsin

61
0
yanıtYanıtla
ZURNACI:

ELINE SAGLIK BACIM, BU KERESTELERE ANCA BOYLE CEVAP VERILIR

2
51
yanıtYanıtla
enişte:

zurnacı sende eniştenle içyorsun galiba

yanıt4
yanıt0
gercekcı:

olaya soyle bakınca bu kızın enıstesı ıle ılıskısı var. ara ara kacamak yapıyorlarmıs. en son eglencelerınde muhtemelen parasal bır durum varkı tartısma ve oldurmeye gıtmıs olay. . burda cıkıpta kımse bır tarafı savunmasın. . al bırını vur otekıne. . bu nedır ya ablanın ayrıldıgı adamla eve gıdıp alkol alacak kadar samımı kalabılme. .

52
0
yanıtYanıtla
''İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM'':

Burada açık giyinen Müslüman bayan kardeşlerime sesleniyorum…Lütfen islamın emrettiği şekilde tesettürlü giyinin…İSLAM’ı doğru anlayıp yaşayalım… Müslüman bir bayan tesettürlü olmalıdır…Tesettürü de yanlış anlamayın, şuan sokaklarda gördüğünüz dapdaracık pantolon başı örtülü değil. . Giyiminiz İslamda olması gerektiği gibi olmalıdır… İSLAM’ı doğru anlayıp yaşayın…Vallahi mahşerde bunun hesabı mutlaka sorulacaktır…Mademki inanıyorsun, Müslümansın; neden inandığın gibi Müslümanca yaşamıyorsun??

46
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title