Haberler

12 yaşındaki çocuğu öldüren kapıcıdan pes dedirten savunma: Sıkı bağladığım için kendi kendine ölmüştür

Güncelleme:

Mersin'de görev yaptığı sitedeki yabancı uyruklu ailenin 12 yaşındaki çocuğunu kaçırarak 400 bin euro fidye isteyen, ardından istediğini alamayınca çocuğu boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kapıcının ifadesi ortaya çıktı. Cinayeti kabul etmeyen Hasan C., "Çocuğu ben boğmadım. Büyük ihtimalle sıkı bağladığım için kendi kendine ölmüştür. Yani çocuğun öldüğünden benim haberim yok" dedi.

Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Türksat Sitesi'nde 9 Mayıs Salı günü, kuyumculuk yapan Suriyeli Halit Hayanked'in 12 yaşındaki oğlu Khaled Hayanked, öğle saatlerinde sitenin bahçesinde oynarken aniden ortadan kayboldu. Bir süre sonra da aileyi telefonla arayan bir kişi, çocuklarının ellerinde olduğunu, 400 bin euro fidye vermeleri durumunda serbest bırakacaklarını, polise haber vermeleri durumunda ise öldüreceklerini söyledi. Bunun üzerine Halit Hayanked, durumu polise bildirdi.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, sitede araştırma yaptı, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi, çocuğun siteden ayrılmadığını tespit etti. Araştırmalarına devam eden polis, 3 bloklu sitenin A bloğunun bodrum katına girdiğinde, 12 yaşındaki çocuğun cesedini halının arasına sarılmış halde buldu.

12 yaşındaki çocuğu öldüren kapıcıdan pes dedirten savunma: Sıkı bağladığım için kendi kendine ölmüştür

TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, sitenin kapıcısı Hasan C. gözaltına alındı. Hasan C., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

"SIKI BAĞLADIĞIM İÇİN KENDİ KENDİNE ÖLMÜŞTÜR"

Zanlının ortaya çıkan ifadesi ise pes dedirtti. Cinayeti kabul etmeyen Hasan C., "Çocuğu ben kaçırdım ve bodrum katına götürdüm. Burada çok sıkı bir şekilde bağladım. Ondan sonra aileden fidye istedim. Çocuğu ben boğmadım. Büyük ihtimalle sıkı bağladığım için kendi kendine ölmüştür. Yani çocuğun öldüğünden benim haberim yok" ifadelerini kullandı.

Otopsi sonucuna göre ise boğularak öldürüldüğü belirlenen çocuğun cesedi, işlemlerin ardından defnedildi.

12 yaşındaki çocuğu öldüren kapıcıdan pes dedirten savunma: Sıkı bağladığım için kendi kendine ölmüştür

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Dengiz Elm:

Sen bağladığın için öldü o çocuk, sen öldürdün

67
0
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

senide o şekilde öldürmeyen adalete yazıklar olsn

63
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title