Haberler

Sokakta yaşayan çift, mahalleliyi canından bezdirdi! Son yaptıkları bardağı taşırdı

Güncelleme:

Sokaklarda yaşadığı öğrenilen Ahmet ve Pınar isimli çift, iddiaya göre bir süredir Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde binalarda konaklamaya başladı. Geceyi binaların girişinde geçiren çift, rahatsızlık verince vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Çift bunun üzerine vatandaşlara ağır küfür ve hakaretler ederek saldırmaya başladı.

Sokakta yaşayan 2 sevgili, mahalleliyi canından bezdirdi! Son yaptıkları bardağı taşırdı

ŞİŞE FIRLATIP CAMI KIRDILAR

Kavganın büyümesi üzerine Ahmet isimli şahıs, pencereden kendisine tepki gösteren bir vatandaşın camına alkol şişesi fırlattı. Camın kırılmasının ardından çift hızla sokaktan uzaklaştı. Yaşanan dehşet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Sokakta yaşayan 2 sevgili, mahalleliyi canından bezdirdi! Son yaptıkları bardağı taşırdı

SALDIRGAN ÇİFT YAKALANDI

Olayın ardından çok sayıda vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan çifti yakaladı.

Sokakta yaşayan 2 sevgili, mahalleliyi canından bezdirdi! Son yaptıkları bardağı taşırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (19)

Sesli Köşe:

Suriyelilere ev yapanlar bu vatandaslara da ev versin bi zahmet

178
226
yanıtYanıtla
Adem yakar yakar:

SURİYELİ AFGAN TÜRK DEGİL MÜSLÜMAN MAZLUM YAPILABİLİYORSA HEPSİNE YAPILSIN.

yanıt11
yanıt34
by nokta :

ne alakası var bizde insanız çalışıyoruz. eşimle beraber çalışıyoruz alın terimiz var helalinden kazanıyoruz. kolay yolu seçmiyoruz. Aile bağlarımız kuvvetli anamız babamız yanımızda serserilik yapmıyoruz. bunlara ev versen o evi 1 haftada yakarlar

yanıt50
yanıt10
GERÇEKÇİ...!!!!!:

neden olmasın,,,, çalışanların vergilerini, çalışmayı sevmeyen örümcek beyinli cahiller yesin, ev az gelir villa verelim onlara..

yanıt27
yanıt7
Hacı Şembeki:

Z kuşağı çalışmayı sevmiyor.. Bütün değer yargılarını, sosyal medyadan ve gücünü devletten alan yirmi yaşındaki çocuğumuzu yirmi gün calıstiramadan büyüttük...Meslek de yok...Telefon, Bilgisayar başında zenginlik hayali kuruyorlar.

296
62
yanıtYanıtla
High Priv:

Aynen o yüzden yıllarca kahvehane köşelerinde sabah ettiniz. Kullandığınız teknolojilerin altyapılarını z kuşağı oluşturdu siz değil

yanıt19
yanıt34
Nurullah Ak:

Aynen öyle şu anki gençlik o kadar rahat ki dediğiniz gibi çalışmayı sevmiyor rahat yoldan yorulmadan çok para kazanmayı hayal ediyorlar. Şu anki gençlik ellerinde son model telefon son model tabletler altlarında marka arabalar Elhamdulillah herşeyleri var

yanıt20
yanıt13
Erkan Can :

z kuşağı dediğiniz gençler gökten zembille inmedi, onları biz yetiştirdik ve her münferit olayda bu pırıl pırıl kardeşlerimizin tamamını zan altında bırakma hakkınız yok.

yanıt1
yanıt0
ilkcan iyidir:

Gencecik iki insan. mahalleli bir olup adam gibi konuşup ıslah yoluna yardım yoluna gidilemezmi? Betonda yatıyorlar hicmi vicdanınız sizlamiyor?

170
127
yanıtYanıtla
pars turk:

Ne diyorsun adı ile yorum yapan arkadaş acaba hangi dine mensup merak ettim

yanıt15
yanıt25
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title