Haberler

Karısını kalbinden bıçaklayarak öldüren katil koca, cinayetten önce canlı yayın yapmış

Güncelleme:

Çağlayan'da iki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen kadının, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından aldatma iddiasıyla öldürüldüğü cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil zanlısı kocanın olaydan önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ve "Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul'da alıyorum" dediği ortaya çıktı.

Zonguldak'ta eşi Şener Barut ile yaşayan 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Sultan Barut (27), bir süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki çocuğunu da alarak evden ayrılmıştı. Kadın ardından erkek kardeşi olan Erdinç'in Çağlayan'daki evine gelmişti. Bunu haber alan eşi Şener Barut da barışma bahanesiyle eşinin kardeşinin evine gelmişti.

KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Kardeş Erdinç'in barışması için bir araya getirdiği ikili, bina kapısının önünde yaklaşık 5 dakika konuşmuştu. Ardından ikili içeriye geçerek binanın merdivenlerinden en alt kata inmeye başlamıştı. Dairenin önüne geldikleri esnada ikili arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüşmüştü. Kavga esnasında kendisini aldattığını iddia eden eşine bıçak çeken Şener Barut, kadını kalbinden bıçaklamıştı.

İstanbul'da barışma randevusu cinayetinde yeni görüntü: Katil koca canlı yayın yapmış

TUTUKLANDI

Kadının 2 çocuğu ise savcılık talimatıyla polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınmıştı. Olayın ardından katil zanlısı koca Şener Barut ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadesinin alınmasının çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Şener Barut ise sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

CİNAYETTEN ÖNCE CANLI YAYIN YAPMIŞ

Öte yandan katil zanlısı koca Şener Barut'un sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde alkol aldığı ve müzik dinlediği görülen Barut'un, "Kolay kolay değil zaten hiç affetmem. Boş verin benim gibi en azından ihanete uğramadınız. Aile evinde ufak tefek şeyler olur, önemli olan birbirinize ihanet etmemeniz. Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, inşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder, bir neşe sonra bir bakmışsın kaldığımız yerden devam. Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık" dediği duyuluyor.

"BİR BAKMIŞSIN Kİ İSTANBUL'DAYIM"

Yayının devamında Barut'un, "Ben bu halime şükrediyorum daha fenası da olabilirdi. Şu an dışarıda değil de içeride de olabilirdim. Aklı başında bir insan olduğum için şu an dışarıdayım. Ben annemin ölümüne alışmışım, buna mı alışamayacağım. Vursan, assan cezaevindeyiz. Yaşasın ki görsün ki hem bu dünyada hem de ahirette bedelini ödesin. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul'da alıyorum" dediği duyuluyor.

İstanbul'da barışma randevusu cinayetinde yeni görüntü: Katil koca canlı yayın yapmış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Çağlayan Hakim 3.Sayfa Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500

Yorumlar (9)

Yusuf Yaşar:

Sosyal medya çıktı aileler darmadağın oldu. Aldatan aldatana yazık günah.

67
15
yanıtYanıtla
bekir yapici:

3. dünya ülkelerde bile sosyal medya internet var ama bizdeki aldatmalar karekter bozuklugu özenti ve ahlak anlayisindan kaynaklaniyor beni üzen medyada gördügümüz kadariyla aldatan bazi iffetsiz ahlaksizlarin dinimizin simgesi olan kapali kilik ve kiyafette olmalari.

yanıt7
yanıt4
A TB:

sayın yusuf yaşar aldattığını nereden çıkarıyorsun. kadın kocasından kaçıyor. adamdan kurtulmak istiyor. ama başaramıyor. biraz araştırırsan adamın alkolik ve uyuşturucu bağımlı olduğunu görürsün. ölmüş insanlara iftira etmeyin lütfen.

yanıt20
yanıt6
A TB:

kadın cinayetleri çok üzüyor. arkada masum çocuklar sahipsiz anasız kalıyor. ne olur bu katilleri cezaevinden çıkartmayın. vebali çok büyük olur.

40
12
yanıtYanıtla
Halit:

manyaklar ölüm şart idam şart hava bile tüketmemeleri gerek

32
8
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İhanetin cezası idamdır. Sen suçlunun cezasını devlet olarak vermezsen vatandaşı zor durumda bırakırsın.

yanıt9
yanıt5
Orcun Yazicioglu:

idam şart ama bu hükümet yapmaz, seçimlere az kaldı ama

10
22
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Adamın gazinoya çevirdiği içki ve uyuşturucu bağımlısı böyle psikopat birisinden kurtulmaya çalışırken katledilen kadın meclisten idamı çıkaramayanlar yüzünden katledildi . Niye çünkü o katil cezaevinde yemek yiyerek çıkacağı günü bekleyecek ... Ya ölen ...!

19
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu kadınlar bu alkol, uyuşturucu ve kumar bağımlılarını özellikle arıyor ve buluyor gibi geliyor.

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title