Haberler

İstanbul Boğazı'nın ortasında "Asker olamayacağım" diyerek denize atladı

Güncelleme:

İstanbul Boğazı Kabataş açıklarında seyreden vapurdan bir genç, askere gidemediği gerekçesiyle üzüntüden denize atladı. O esnada bir yatta bulunan vatandaşların su üstündeki genci çırpınırken fark edince denize can simidi atarak genci kurtardı.

İstanbul Boğazı Kabataş açıklarında seyreden vapurdan bir genç, iddiaya göre askere gidemediği gerekçesiyle üzülerek denize atladı. O esnada bir yatta bulunan vatandaşların su üstündeki genci çırpınırken fark edince denize can simidi atarak genci kurtardı. İlginç olay kameralara yansırken, genç hastaneye götürüldü.

BOĞAZ'IN ORTASINDA SUYA ATLADI

Önceki gün 21.30 sıralarında İstanbul Boğazı Beyoğlu Kabataş açıklarında, vapura binen Fırat isimli genç, bir süre ilerledikten sonra suya atladı. O esnada yatta bulunan bir grup vatandaş, Kabataş açıklarında su üstünde çırpınan genci şans eseri fark etti.

İstanbul Boğazı'nda akıl almaz olay! 'Asker olamayacağım' diyerek denize atladı

"ASKER OLAMAYACAĞIM İÇİN ATLADIM"

Can simidi yardımıyla kurtarılan genç, yata çıkarılarak kurtarıldı. Fırat isimli genç, suya atlama nedenini, "Asker olamayacağım için suya atladım" sözleriyle açıkladı. Çevredeki vatandaşlar olay yerine polis ve sağlık ekibi çağırırken, genç tedbir amaçlı ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Yaşananlar vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul Boğazı'nda akıl almaz olay! 'Asker olamayacağım' diyerek denize atladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Boğazı İstanbul Kabataş Kurtarma Olaylar İstanbul 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

hakan gardas :

Kış ortasında boğaza atlayan nasıl olurda askere alınmaz? Bu cesaretinle değil askere, boru berelilere bile alınırsın.

142
16
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

millet askerlikten kaçıyor bu olmak istiyor bunu doğru mazhar osmana

75
33
yanıtYanıtla
Bulent Turker:

aynen kapatsınlar bunu

yanıt0
yanıt1
mardinli yiğit:

kafa yok bunda.. :))

39
61
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

SENDE OLMADIĞI KESİN....

yanıt61
yanıt24
Tutankamon Hoca:

Tam askere alınacak adam sorgusuz her emri yerine getirir canını bile hice sayar

89
8
yanıtYanıtla
Haber Ola:

umarım öyledir. bazı yerlerde askerlik yapmayana kız vermezler adama

35
9
yanıtYanıtla
JY:

BIZ NASIL YIRTACAGIZ DIYE 40 TAKLA ATARKEN BUDA GIDEMEDIM DIYE KENDINI DENIZE ATIYOR.

25
11
yanıtYanıtla
Hayri :

E tamam atladın can simidine yetişçem derken ölecektin neredeyse seneryoda hazır askere gidemiyecektim atladım bişey anlayan beri gelsin

23
8
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Adam Adam.

16
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title