Haberler

Halen borcunu ödediği otomobilinin yanışını büyük üzüntü içinde izledi

Güncelleme:

Antalya'da seyir halindeki aracın motor bölümünden bir anda alevler yükseldi. Yakınlarını dışarı çıkararak itfaiye ve polis ekiplerine haber veren sürücü, halen borcunu ödediği otomobilinin yanışını büyük üzüntü içinde izledi.

Antalya'da seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Aracını durdurarak ekiplere haber veren sürücü, ihtiyaç kredisiyle aldığı ve halen borcunu ödediği otomobilinin yanışını büyük üzüntü içinde izledi.

ARACIN MOTOR BÖLÜMÜNDEN BİR ANDA ALEVLER YÜKSELDİ

Olay, saat 16.30 sırasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis önünde meydana geldi. Hastanede akrabalarının tahlilini yaptıran İbrahim Alagöz 07 KCE 16 plakalı otomobiliyle yola çıktığı sırada aracın motor bölümünden bir anda alevler yükseldi. Hemen aracındaki gaz bağlantılarını kesen Alagöz, yakınlarını dışarı çıkardı. Alevler kısa sürede otomobilin tüm motor kısmını sardı.

Halen borcunu ödediği otomobilinin yanışını büyük üzüntü içinde izledi

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

Yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye gelinceye kadar yangına hastanenin özel güvenlik görevlileri yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Güvenlik görevlileri alevleri söndürmeyi başardı. İtfaiye ekipleri de yanan aracın tüm bağlantılarını kesip soğutma işlemi yaptı. Yangını etraftaki vatandaşlar da meraklı gözlerle izledi. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından otomobil, çekici yardımıyla çekildi. Söndürme ve soğutma çalışmaları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İbrahim Alagöz ise soğutma çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Alagöz'ün, aracını 9 ay önce ihtiyaç kredisi ile aldığı ve daha borcunu bitirmediği öğrenildi.

Halen borcunu ödediği otomobilinin yanışını büyük üzüntü içinde izledi

"İHTİYAÇ KREDİSİ İLE ALDIM, DAHA BORCU BİTMEDİ"

İbrahim Alagöz, havanın sıcak olmasından aracının yandığını düşünerek, "Uzun yol falan yapmadım. Hastaneye tahlil vermeye geldik. Tahlilin ardından giderken başımı abu iş geldi. Daha aracın parasını bile ödemedik. İhtiyaç kredisi ile aracı aldım, 4 taksitini ancak ödedim. Geçtiğimiz kasım ayında evlendik. Borçla bu arabayı aldık. O dönemde 30 bin liraya almıştım. 15 bin TL kredi çekmiştim hepsi gitti. Şu an değeri aracımın 60 bin liraydı ama gitti. Allah daha kötüsünden esirgesin. Allah'tan acilin önünde olmadı. İnsanın malı yanarken kendisi hiç düşünmüyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Alagöz Haberler

500

Yorumlar (9)

bilal gül:

geçmiş olsun bilader. . . çalışır yenisini alırsın

15
1
yanıtYanıtla
Mete:

Cana gelmesin

12
1
yanıtYanıtla
kars:

bu haliyle aldığın paraya yani 30 bine satarsın merak etme araba piyasası uçmuş zaten

10
0
yanıtYanıtla
meczup:

özellikle ikinci el araç aldığınızda aracınız gazlı ise gaz tertibatını benzin hortumlarını kelepçelerine rekorlarına kadar biliyorsanız kontrol edin bilmiyorsanız güvendiğiniz bir ustayaya kontrol ettirin boru ve hortumlar hareketli parçalardan uzakta olmasına dikkat edin ayrıca aracın elektirik tesisatını ehil birine kontrol ettirin ustaların yüzde doksanı tel maşa o yüzden aracınızı her ustayım diyene teslim etmeyin bu dediklerimi paranıza kıyıp yaptırırsanız faydasını görürsünüz

5
1
yanıtYanıtla
CORÇ:

galerici şahinin de dediği gibi ''canını sıkma ya kaskodan hallederiz cana gelceğine mala gelsin ''

3
1
yanıtYanıtla
nnnn:

Adamda kasko ne gezsin be kardeşim

yanıt4
yanıt2
FORKLİFT USTASI:

Allah C. C. yardımcısı olsun

3
0
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

ARKADAŞIM ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ŞU HALİYLE ELLİ BİNE SATSAN ALICISI ÇIKAN BİR SÜRÜ GERİZEKALI BULURSUN BUNLARI İNAN SİNİRİMDEN YAZIYORUM, PANDEMİ ÖNCESİ OTUZ BİNLİRA OLAN ARAÇLARA ŞU ANDA ELLİ ALTMIŞ İSTEYEN ALLAHSIZLAR VAR

0
0
yanıtYanıtla
ÖZ KIRIKKALELİ:

SİNİRLİ KARDEŞİM SENİ TEBRİK EDİYORUM. ÇOK GÜZEL BİR TEŞHİS KOYMUŞSUN AĞZINA SAĞLIK. . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title