Haberler

Yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

Güncelleme:

Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Öldürülerek yol ortasına atılan kadının kimliği Adli Tıp'taki inceleme sonucunda belirlendi. 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Naciye Cengiz'i öldüren zanlı ya da zanlıların bulunması geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Gaziantep-Nizip karayolunda öldürülerek yol ortasına atılmış bir kadına ait ceset bulundu. Cansız beden, kimlik tespiti için Adli Tıp'a kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SÜRÜCÜLER FARK EDİP HABER VERDİ

Gaziantep-Nizip karayolu 11. kilometresinde iddiaya göre, seyir halinde olan sürücüler bir şahsın yol ortasında hareketsiz şekilde yattığını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde yolda hareketsiz şekilde yatan şahsın silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş bir kadın olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Vurularak yol ortasına atılan kadının cansız bedeni, tamamlanan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından kimlik tespiti yapılabilmesi ve otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Naciye Cengiz'e (32) ait olduğu tespit edildi. 2 çocuk annesi kadının kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüne yönelik jandarma soruşturması sürüyor.

Yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

Yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Adli Tıp İnceleme Çocuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Snn Aksu:

Bir insanın hayatini sonlandırmak ne kadar kolay oldu küçücük bir mermi çekirdeği oysa ölen insan o yaşa gelene kadar gerek Ailesi gerek kendisi kim bilir ne zorluklar yaşadı ama gel ki bir densiz çıksın hayatina son versin çok acı.

19
0
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

cinayetler gasp ve hırsızlık olayları arttı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title