Haberler

Fransa'da halk sokaklara döküldü! Yollar kapatıldı, toplu taşıma durma noktasında

Güncelleme:

Fransa'da yüksek enflasyona isyan eden binlerce kişi maaşlarına zam yapılmasını talep ederek greve gitti. Protestolar nedeniyle başkent Paris'te toplu taşıma sistemi durma noktasına geldi. Şehirde polis geniş güvenlik önlemleri aldı, çok sayıda yol kapatıldı.

Fransa'da binlerce kişi yüksek enflasyon nedeniyle maaşlarına zam yapılmasını isteyen binlerce kişi sokağa indi. Ülke genelinde Genel Emek Konfederasyonu öncülüğünde maaşlarına zam yapılmasını isteyen çok sayıda meslek grubu 1 günlük greve gitti.

Fransa'da binlerce kişi zam isteyerek sokaklara döküldü

PARİS METRO HATTI DURMA NOKTASINA GELDİ

Greve öğretmenler, sağlık çalışanları ve demiryolu işçileri destek verirken, başkent Paris'te toplu taşıma sistemi felç oldu, bazı okullar kapandı. Paris'te işe gitmeye çalışanlar ise duraklarda ve istasyonlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Paris metro hattında 7 hat tamamen kapatılırken, 7 hat ise sadece yoğun saatlerde çalıştı.

Fransa'da binlerce kişi zam isteyerek sokaklara döküldü

"SON KULLANMA TARİHİ GEÇEN ÜRÜNLERİ ALIYORUM"

55 yaşındaki kreş çalışanı Naima Nefzi yaptığı açıklamada, aldığı maaş ile temel ihtiyaçlarını karşılayamadığı belirterek, et veya peynir gibi son kullanma tarihi geçen yiyecekleri daha ucuz olduğu için satın almaya başvurduğunu ifade etti.

Fransa'da binlerce kişi zam isteyerek sokaklara döküldü

YOLLAR KAPATILDI

Paris'teki Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan göstericiler, Opera Meydanı'na yürüdü. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı protestolarda, çok sayıda yol kapatıldı. Olaysız sona eren gösterilerde, eylemciler aralarına karışan Sarı Yelekliler ve Kara Blok üyelerinin taşkınlık çıkarmasına izin vermedi.

Fransa'da binlerce kişi zam isteyerek sokaklara döküldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Togo Cumhuriyeti Fransa Paris Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (13)

Muhammed Nazif Dusunceli:

Avrupa öyle Avrupa böyle diye öve öve bitiremeyenler bu haberi iyi izlesin:))

16
15
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

onlar kültürlü hakkını arayan kendilerini sömürmeye çalışanlara itiraz edip haklarına sahip çıkan bilinçli insanlar artık yeter bana onları daha fazla övdürmeyin gerisini hayal gücünüzü kullanıp anlayın

yanıt8
yanıt7
Mehmet Vatandaş:

Haberde ne var?? İnsanlar yöneticilerini demokratik haklarını kullanarak uyarıyor

yanıt5
yanıt2
Muhammed Nazif Dusunceli:

Seyfullah yine sacmalamissin polise taş atmak ortalığı cehenneme c3virm3k ne zamandan beri medeniyet oldu ne zamandan beri kültür abidesi oldu yeter artık bu kadar kivirdiginiz

yanıt7
yanıt6
Zafer yılmaz :

Muhammed Nazif Dusunceli: temelsiz yorum yapıp duruyorsun.düz mantıkla bir yere varamazsın.Önce ruhen sonra bedenen gelişim olmazsa dar pencereden bakar herşeye insan.sana verdik notu çoktan.

yanıt1
yanıt6
Muhammed Nazif Dusunceli:

Zafer bi git sacmalama 1rtik her yorumun altina saçma sapan şeyler yazmaktan vazgeç komik duruma dusme

yanıt4
yanıt1
Zafer yılmaz :

Muhammed Nazif Dusunceli, sizin tek zihniyetiniz dogruları görüp açık açık düşüncelerini belirtenlerin hepsi saçmalıyor ama senin gibi tek taraflı, hesap kitap peşinde koşanların verdikleri cevap boş olmuyor..Gene yanıltmadın.

yanıt0
yanıt5
Nurullah Ak:

İşte Avrupanın batışının özeti bize de trol diyorlar dı ne oldu bakın

7
11
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

trol olduğunu kabul ediyorsunuz yani.Sizin zihniyetler 3 -5 kuruş için vatanı satabilir yani.Vatan milletin refahı huzuru sizin için önemli değil demekki.Kişisel menfaatler vatanın çıkarlarının önüne geçer diyebiliyorsun kısacası.

yanıt7
yanıt5
Mehmet Vatandaş:

Bunlar bizim ülkede yaşasa ne yapacaktı acaba:))

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title