Haberler

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Antalya'da, flört uygulaması üzerinden tanıştıkları kişileri dolandıran 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, mağdurların cep telefonu ve mobil bankacılık şifrelerini öğrenerek hesaplarındaki parayı ve bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardıkları belirlendi.

Antalya'da, flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli, hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı. Mağdurları 2 milyon lira dolandırılan şüpheliler, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

FLÖRT UYGULAMASINDA TANIŞIP GÜVEN SAĞLADI

Konyaaltı ilçesinde yaşayan S.Y. adlı kadın ve T.K. ile F.U. isimli 2 erkek arkadaşının, flört uygulamasından çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi. S.Y. flört uygulamasını kullanıp tanıştığı ve güven sağladığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulaması şifrelerini öğrendi. Araç dışında bir yerde buluşmayan S.Y.'yi her buluşmaya çıktığında da T.K. ve F.U. yakından takip etti.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

BANKA ŞİFRELERİNİ ÖĞRENİP TELEFONLARINI ÇALDI

Fırsat bulduğunda telefon ve bankacılık şifrelerini öğrendiği kişilerin cep telefonlarını çalan S.Y. araçtan kaçıp izini kaybettirdi. Çalınan telefonlardan kişilerin banka hesaplarındaki parayla, yine aynı banka üzerinden çekebilecekleri miktarda çektikleri krediyi kendi hesaplarına gönderen ve bu şekilde çok sayıda kişiyi mağdur eden şüpheliler, yaklaşık 2 milyon lirayı kendi hesaplarına aktardı.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

2 MİLYON LİRALIK VURGUNDAN SONRA KAÇTILAR

Şikayetler üzerine takibe alınan 3 şüphelinin İzmir'e kaçtığı belirlendi. Antalya Emniyeti Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Bürosu ekipleri, İzmir'e gidip şüphelileri eş zamanlı operasyonla bulundukları adreste gözaltına aldı. Getirildikleri Antalya'da emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Antalya Suç 3.Sayfa Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (14)

Leon Tas:

Eee sonuç bu mu? Yakalandı 3 . 5 yıl sonra serbest cezaevinde idam mı? Edecekler sanki olan parasını kaybeden kişiye olmuş

87
3
yanıtYanıtla
Caner Alp:

O kadar bile yatmazlar.

yanıt25
yanıt0
Mehmet :

Denetimli serbestlikle dışarı çıkarlar

33
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Yine 250 gram kıyma mağdurları

32
1
yanıtYanıtla
Mustafa Samet Cetin:

Oww bir halkların demokratik melisi ve yancisi ezilmiş halkların mazlum çocuğu. Bunların suclu sayılıp hapse girmesi demokrasiye aykırı

27
2
yanıtYanıtla
abdullah HAMARAT:

Kadın senin akraban değilse ben de bir şey bilmiyorum

yanıt2
yanıt0
VEDAT YALÇIN:

Bir arkadaşım şöyle anlattı. Örnek vereyim. adam 20 30 kişi dolandırmış. milyonlarca parayı cukkalanıçmış. sonra yargılanıp 6 7 sene yatmış. hapisten çıkınca oto galeri açıp çaldığı paraları 10 20 ye katlanmış. Bu nasıl oluyor. çünkü devlete borcun varsa devlet senden parayı alır. ama mağdurların parasını suçludan alıp mağdurlara vermiyor. yani bir barsak soğuk su için. Yada daha iyisi kısa zamanda çok para kazanma vaadi ile hırsa kapılıp paranızı kaptırmayın.

20
2
yanıtYanıtla
Export 86:

Tuzağa düşülmeyecek gibi de değil

10
6
yanıtYanıtla
Mehmet Kılıç:

bukadar kerizin olduğun bir ülkede nasıl fakir olabilirim arkadaş

6
0
yanıtYanıtla
hasan:

Benimle tanışıp borçlarımı alacak yokmu

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title