Haberler

Babasını öldürüp sobada yaktı

Güncelleme:

Çankırı'da bir şahıs, çıkan bir tartışma sonucu babasını öldürdü. Babanın cesedi sobanın içinde yanmış bir şekilde bulunurken, oğlu ise gözaltına alındı. Cinayete ait bulgular delil poşetleri ile evden çıkartıldı.

Çankırı'da bir şahıs, babasını önce öldürdü sonra sobada yaktı. Olayla ilgili yakalanan şahıs gözaltına alınırken, babanın cesedine ait bulgular ise delil poşetleri ile evden çıkartıldı.

Çankırı'da Bir Şahıs Babasını Öldürdü ve Sobada Yaktı

Olay, Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Demirci ve babası Hasan Demirci arasında öğrenilemeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İsmail Demirci babası Hasan Demirci'yi öldürdü. Hasan Demirci'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Çankırı'da Bir Şahıs Babasını Öldürdü ve Sobada Yaktı

BABASININ CESEDİ SOBADA YANMIŞ HALDE BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Hasan Demirci'nin cesedi sobanın içinde yanmış bir şekilde bulundu. Hasan Demirci'nin cesedine ait bulgular, olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil poşetleri ile araca taşındı.

Çankırı'da Bir Şahıs Babasını Öldürdü ve Sobada Yaktı

Demirci'ye ait bulgular, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İsmail Demirci ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankırı Adli Tıp Cinayet Soruşturma Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

Elif Şahan:

Bakın burdan herkese soluyorum oglum oglum kızım kızım benım cocuuuuuum ayaklarını geçin.kendinize gelin.şımartmayın.evlat evlatlıgını bilsin.once kendiniz olun.önceliktede oyle.

96
5
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

öldürenin eline ne geçiyorki?

89
5
yanıtYanıtla
Kaynak:

Beynim yandı

32
1
yanıtYanıtla
kerem can:

Olmayan kısasın faydaları

18
12
yanıtYanıtla
Sedat Sıcak:

ben boşunamı evlenmiyorum cocuk sahibi olmuyorum millet olurda ne oluyor görüyoruz rezillikleri

8
9
yanıtYanıtla
ayşe kart :

İnsan akıl sağlığı yerinde değilse vahşi hayvan kadar tehlikeli olabiliyor. İnsanlarında kimyası bozuldu.

15
0
yanıtYanıtla
Export 86:

Vahşette sınır yok

11
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hayırlı Evlat

-39
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title