Haberler

Camiye ayakkabıyla giren Büşra, bu kez maskesini çıkarıp tramvayda çiftetelli oynadı

Güncelleme:

Gaziantep'te geçtiğimiz ay camiye ayakkabılarıyla girdiği için hakkında yasal işlem başlatılan genç kız, bu sefer de tramvayda maskesini çıkarıp çiftetelli oynadı. O anlara ait video, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Gaziantep'te ayakkabılarıyla camiye girerek çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştığı için hakkında 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan yasal işlem başlatılan Büşra O, bu kez de yasak olmasına rağmen tramvayda maskesini çıkararak çiftetelli oynadığı görüntüleri paylaştı. Maskeyi elinde mendil gibi sallayan Büşra O'ya sosyal medyadan tepki yağdı.

CAMİYE AYAKKABIYLA GİRMİŞTİ

Gaziantep'te yaşayan Büşra O, geçen ay ayakkabılarıyla girdiği camide çektiği görüntüleri sosyal medya uygulamasındaki hesabından paylaştı. Büşra O'nun camiye ayakkabıyla girmesine kullanıcılar tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Gaziantep Valiliği, güvenlik güçlerince kimliği tespit edilen Büşra O. hakkında suç duyurusunda bulundu. Adresi belirlenen Büşra O. hakkında, 'İbadethane ve mezarlara zarar verme' suçundan yasal işlem başlatıldı.

MASKESİNİ ÇIKARIP OYNADI

Bu olayla ilgili soruşturma devam ederken Büşra O'nun bu defa bindiği tramvayda yasak olmasına rağmen maskesini çıkararak çiftetelli oynadığı görüntüler ortaya çıktı. Aynı sosyal medya uygulamasında paylaşılan görüntülerde Büşra O'nun maskeyi elinde mendil gibi sallayarak oynaması ve diğer yolcuların şaşkınlıkla kendisini izlemesi yer aldı. Görüntülere sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Camiye ayakkabıyla giren Büşra, bu kez maskesini çıkarıp tramvayda çiftetelli oynadı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Gaziantep Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter acil iniş yaptı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter acil iniş yaptı

500

Yorumlar (90)

Amacın ne:

Böyle ucuz numaralarla gündem olmak meşhur olmak pesindeler

26
3
yanıtYanıtla
Brave:

memleket maldan geçilmiyor

27
2
yanıtYanıtla
tyc:

bence şu sosyal medya için sağlam cezalar getirmeliler ki böyle soytarılar türemesin. . . cami ile diyecek zaten hiç bişey yok. . . tramvay da da milletin hayatını riske atıyor. . .

19
1
yanıtYanıtla
ss:

uyuz oluyorum sole salak karilara. . yapinca ne oldu simdi

13
2
yanıtYanıtla
Osman:

El deliye hasret biz akıllıya

10
5
yanıtYanıtla
abdüllatif:

Camiye ayakkabı ile girmiş ve hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Derhal tutuklanmalı ve cezalandırılmalıdır. .

10
4
yanıtYanıtla
BEN:

MEMLEKETTE SALAK BOLLUĞU VAR MAAŞALLAH.

12
1
yanıtYanıtla
ha:

nerede bi beyinsiz var bulup ünlü ediyonuz

13
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Bayıldım bu Büşra`ya, ben de O güzelliğin ismini rumuz olarak kullanıyorum. Aslında erkeğim, yorumlarımda Müjde anlamına gelen Büşra kelimesini kullanıyorum. Müjde de bir bayan ismi olarak kullanılıyor bazen Müjde yazdığım da oluyor rumuzuma. Gerçek te 1. 75 boyunda 100 kg esmer `beyaz alacalı top sakallı` birisiyim. Ülkedeki çalışma koşullarını tasvip etmediğim için mevcut ücretlerle çalışarak sürüneceğime çalışmadan ev insanı olarak sürünürüm diyen bir CNC operasyon uzmanıyım.

3
10
yanıtYanıtla
KEMAL:

Kendi haberine yorum yapacak ve kendini methedecek kadar eziksin. . . . . zavallı. . . . acıyorum sen ve benzeri dikkat çekmeye çalışan ergenlikten kurtulamamışlara. . . .

yanıt5
yanıt0
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title