Haberler

3 çocuğunu öldüren babanın ifadesi kan dondurdu: Masanın üzerindeki bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

Güncelleme:

Bursa'da 3 çocuğunu vahşice öldüren Murat Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı. Olay günü kahvaltı yaptıkları sırada masada gördüğü bıçakla kızlarını öldürdüğünü, oğlunu ise boğarak öldürdüğünü itiraf eden Kılıç, "Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım" dedi.

Bursa'da çocuklarından Zeynep (11) ve Aslı'yı (6) bıçaklayarak, Muhammet Ali'yi (3) ise boğarak öldürüp polise teslim olan Murat Kılıç'ın (39) ifadesinde "Simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum" dediği belirtildi.

Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak'ta dün 4 katlı apartmanın bodrum katında oturan, evlerde boyacılık yapan Metin Kılıç, kızları Zeynep ve Aslı Kılıç'ı bıçaklayarak, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü. Eşi G.K.'nin bir yıl önce psikolojik sorunları olduğu belirtilen Murat Kılıç'ı terk edip, 3 çocuğuyla birlikte Erzurum'a ailesinin yanına gittiği ifade edildi.

3 çocuğunu öldüren babanın ifadesi kan dondurdu: Masanın üzerindeki bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

"KIZLARIMI RASTGELE BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜM"

Murat Kılıç'ın polisteki ifadesinde, "Eşim beni terk ettikten sonra bir süre yalnız yaşadım. Bir ay önce Erzurum'a gidip çocuklarımı alarak Bursa'ya döndüm. Bazı günler kızlarım ve oğlumu Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan anneme teslim ediyordum. Salı günü de çocuklarımı yine anneme bıraktım. Çarşamba günü aldım. Evimizde, simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım. Sonra, polise giderek teslim olmaya karar verdim. Öyle de yaptım" dediği öğrenildi.

3 çocuğunu öldüren babanın ifadesi kan dondurdu: Masanın üzerindeki bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

GERİYE PENCEREYE ASILAN KIYAFETLER KALDI

Cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan kardeşlere otopsi yapıldı. Zeynep ve Aslı Kılıç'ın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit edildi. Babaları tarafından öldürülen üç kardeşten geriye, ölmeden önce yıkayıp evlerinin penceresine astıkları kıyafetleri kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Adli Tıp Kurumu Murat Kılıç Nilüfer Bursa 3.Sayfa Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (20)

Bükücü:

Kendine vursaydın o bıçağı o masumlara niye kıydın ?

508
0
yanıtYanıtla
sadece 6307:

Soz konusu kendi cani olunca tatli gelmistir. Allah kimseyi boyle bi imtihanla sinamasin....amin

yanıt147
yanıt1
Adem Örnek:

rabbim aklımıza mukayyet olsun

397
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİD:

evin olduğu yer güneş görmeyen nemli rutubetli izbe belki pis yerler. bu tür yerler bazı yaratıklar için yaşam alanıdır ve tekin yerler değildir. Mümkün olduğunca kullanmamak uzak durmak gerekir.

yanıt85
yanıt42
Metehan Eryilmaz:

Mücahid çok film izleme

yanıt77
yanıt28
Ferhat Uras:

Bir babanın evladına kıyabilmesi onun yapabileceği en son şeydir. Allah akıl sağlığını korumamızda bizlere yardımcı olsun. Evlat bu dünyadaki en kıymetli şeydir. Cinsiyet ayrımı da yapmıyorum, ama bir erkeğin en büyük mutluluğu bir kız çocuğu sahibi olabilmesidir. Çok üzüldüm, kendimi çok kötü hissediyorum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın, onları korusun.

259
5
yanıtYanıtla
Fuat Marik:

Yıllarca antidepresan kullandım sürekli aklıma kötü şeyler geliyordu ama namaz kıldığım için kendimi tutabiliyordum ilaçları bıraktım o düşünceler bitti arkadaşlar bu antidepresanlar insana herşey yaptırır özelikle cipralex isimli ilaç çok aşırı mecbur kalmadıkça bu ilaçları içmeyin içenlerede her zaman temkinli yaklaşın

190
16
yanıtYanıtla
XYZ:

Neden aklınıza kötü şeyler geliyordu? Bana bu çok saçma geldi. Belli ki hayatta bir meşgaleniz, bir amacınız yokmuş. Spor, hobi, kitap, bitkiler, temizlik, yemek, çalışma derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Bir şey düşünecek halim kalmıyor, tersine vaktim yetmiyor.

yanıt44
yanıt89
Son Yörük:

Evleneck insanlara devlet zorunluluk getirilmeli psikiyatrlardan belge falan istenmeli by adamin yada kadinin psikolojik bir rahatsizligi yoktir evlenebilir diye belki boyle olaylarin onune gecer.Normal insanlarin yapacagi is degil ac kalinir fakirde yasarsin ama cocuklarina zarar vermezsin dahada onlar benim yasadigimi yasamasin diye tum gucunle onlari kurtarmak icin egitimine yada iyi bir meslek sahibi olmalari icin ugrasirsin.

134
3
yanıtYanıtla
Yalçın Şen:

bu iş sonradan da olabiliyor. evlendikten 10 sene sonra da olabilir.işleri bozulur kafayı yer yada annesi babası ölmüştür. kafayı yer amansiz hastalıga yakalanıp kafayı yiyebilir. tabi herkes aynı tepkiyi verecek diye bişey yok.

yanıt32
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title