Haberler

Kahvehane sahibi iş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta kahvehane işletmecisi 43 yaşındaki adam, doğup büyüdüğü mahalledeki iş yerinde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu tespit etmek için araştırma başlattı.

Beşiktaş'ta yaşadığı mahallede doğup büyüyen kıraathane işletmecisi İsmail Karabıyık (43), sabah saatlerinde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Ölüm haberini alan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, polis ekipleri olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu belirlemek için araştırma başlattı.

ÇALIŞANI GELDİĞİNDE ORTAYA ÇIKTI

Saat 09.30 sıralarında Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi'nde semt sakinleri tarafından tanınan kıraathane işletmecisi evli ve kız çocuğu babası İsmail Karabıyık (43), saat 01.00 sıralarında iş yerinden ayrılarak bir yan sokaktaki evine gitti. Sabah saatlerinde evinden çıkan Karabıyık, tekrardan kıraathaneye gitti. Bir süre sonra işyerine gelen çalışan, Karabıyık'ı başından vuruşmuş halde kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

Çalışanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karabıyık üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek kıraathane girişinde önlem aldı.

BİRÇOK SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayı duyan Karabıyık'ın aile yakınları ve arkadaşları olay yerine geldi. Aile yakınları sinir krizi geçirirken, yakınları onları teselli etti. Karabıyık'ın babasının 2 ay önce de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı vefat ettiği bilgisine ulaşıldı. Cumhuriyet savcısının da incelemeleri sonrasında Karabıyık'ın cansız bedeni, cenaze aracına konularak Bahçelievler Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Öte yandan İsmail Karabıyık'ın birçok suçtan emniyette kaydı olduğu, daha önce cezaevine girip hapis yattığı ve bir suçtan aramasının olduğu öğrenildi.

Kahvehane sahibi iş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

Kahvehane sahibi iş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

Kahvehane sahibi iş yerinde başından vurulmuş halde bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beşiktaş Beşiktaş İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Tutankamon Hoca:

Hergün kan gözyaşı ortadoğunun göbeği olduk gecen youtuber şamı geeziyor bağdatı gösteriyor heryer muhteşem bizde kadın cinayetleri bitmiyor

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title