Haberler

İnternette tanışıp yanına taşındığı sevgilisi 2 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulundu! 60 yıl hapsi isteniyor

Güncelleme:

İzmir'de ikamet eden Ceylan T. adlı kadın sosyal medyada tanıştığı Yaşar Ceylan'ın çocuğuna iyi bakacağını söylemesi üzerine Uşak'taki evine taşındı. 1 ay oğlunun nitelikli cinsel istismara uğradığını öğrenen anne, Ceylan'dan şikayetçi oldu. Şüpheli tutuklu olarak yargılanırken, davanın ikinci duruşmasında mütalaayı açıklayan savcı, sanıklar Ercan hakkında 60 yıla kadar hapis, anne Ceylan T. için ise 'suçu bildirmemek'ten 1,5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

İzmir'de yaşayan Ceylan T., 6 ay evli kaldığı eşinden 2,5 yıl önce ayrılıp, annesinin yanına taşındı. Ceylan T., bir süre sonra sosyal medya üzerinden Yaşar Ercan ile tanıştı. Çocuğunu daha iyi şartlarda büyüteceğini söylediği belirtilen Ercan için Ceylan T., oğlu P.T.'yi de alarak 8 Mart'ta Uşak'taki evine yerleşerek birlikte yaşamaya başladı.

İnternette tanışıp yanına taşındığı sevgilisi 2 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulundu! 60 yıl hapsi isteniyor

YERDE BAYGIN BULDUĞU OĞLUNUN İSTİMARA UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI

1 ay sonra Ceylan T., o dönem 2 yaşında olan oğlunu yerde baygın bulup, hastaneye götürdü. Hastanede oğlunun darbedilip, nitelikli cinsel istismara uğradığını öğrenen Ceylan T., şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Ercan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Yaşar Ercan hakkında 'nitelikli cinsel istismar', 'öldürmeye teşebbüs ve eziyet' suçlarından 60 yıla kadar hapis ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede anne Ceylan T. hakkında da 'suçu bildirmemek'ten 1,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İnternette tanışıp yanına taşındığı sevgilisi 2 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulundu! 60 yıl hapsi isteniyor

İSTİSMAR ŞÜPHELİSİNİN 60 YIL, ANNENİN 1,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Davanın Uşak 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 2'nci duruşmasına sanık Yaşar Ercan, tutuklu bulunduğu Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Diğer sanık Ceylan T., taraf avukatları ile Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) gönüllüleri ise salonda hazır bulundu. Duruşma savcısı, esas hakkında mütalaasını açıkladı. Savcı, Ercan hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'sistematik eziyet' ve 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından 60 yıla kadar hapis cezası; anne Ceylan T. hakkında ise 'suçu bildirmemek'ten 1,5 yıla kadar hapis talep etti.

UCİM DAVANIN PEŞİNDE

Davanın gönüllü avukatı ve UCİM Uşak İl Koordinatörü Nadide Nur Karakozak, "Annesinin sevgilisi tarafından sistematik şekilde eziyete ve nitelikli cinsel istismara uğrayan ve ölümden dönen çocuğumuzun, Uşak 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görülmekte olan yargılamasında bugün savcılık mütalaasında sanık Yaşar Ercan'ın 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'sistematik eziyet' ve 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından, öz annenin ise suçu bildirmemekten cezalandırılması talep edildi. Önümüzdeki duruşma karar çıkacak dosyamızda, sanıkların en üst seviyeden ceza alması için UCİM avukatlarımız ve gönüllülerimiz ile yine orada olacağız. İstismara sessiz kalma" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Uşak Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Turgut Aydın:

Ceza evinde yatan şerefli kader mahkumları bu zata gerektiği cezayı vermeniz dileğiyleee

193
1
yanıtYanıtla
Fenerli :

Bu çocuğun öz babası cinnet geçirip boşandığı kadını ve onun sevgilisini öldürürse basında canı koca eşini öldürdü başlıkları atılır. Aile mahkemelerinde çocuk velayetleri babalara verilmeli. İş işten geçmeden yavruların selameti için böyle olmalı

76
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title