Haberler

Başakşehir'de hamile öğretmene saldıran veli tutuklandı

Güncelleme:

Başakşehir'de bir okulda hamile öğretmeni darp eden veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öğretmenle veli arasındaki anlaşmazlığın çocuklarında disleksi olabileceğini söylemesi üzerine çıktığı, velinin sürekli sınıfta beklemek istediği, öğretmeni rahatsız ettiği için okul binasına randevusuz giremediği öğrenildi.

Başakşehir'de bir okulda, hamile öğretmeni darp eden ve polis ekiplerince gözaltına alınan veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE YUMRUK ATIP HAMİLE ÖĞRETMENE SALDIRDI

Olay, 13 Aralık Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde bulunan Hacı Ali Osman Gül İlkokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, veli M.Ö. okul binasına girmek istedi. İzin verilmeyince okul binasına zorla girerek, hamile öğretmen Esin Ç.'ye sınıfta öğrencilerinin önünde hakaretler savurarak saldırdı. Ardından olaya müdahale etmeye çalışan güvenlik görevlisi Rıfkı Ç.'ye yumruk atarak burnunu kırdı. Öğretmen Esin Ç.'nin olay yerinde kısa süreli baygınlık ve şok geçirdiği öğrenildi. Güvenlik görevlisi Rıfkı Ç. ise hastanede tedavi altına alındı.

Başakşehir'de hamile öğretmene saldıran veli tutuklandı

SALDIRI ANI KAMERADA

Öğretmen ve güvenlik görevlisi, polis merkezine giderek şikayetçi olurken o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Konuya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri yaptıkları tahkikatta; öğrencisinin gelişim ve eğitim süreçlerinden kaynaklı veli ile öğretmen arasında süregelen bir anlaşmazlığın olduğu, anlaşmazlığın sınıf öğretmeni ile okul rehberlik servisinin çocukta disleksi olabileceği bilgisinin veliyle paylaşılması üzerine velinin bunu kabul etmemesinden kaynaklandığı anlaşıldı.

Başakşehir'de hamile öğretmene saldıran veli tutuklandı

VELİ İLE ÖĞRETMEN ARASINDA BİR SÜREDİR ANLAŞMAZLIK VARMIŞ

Öte yandan velinin çocuğunu neredeyse her gün okula geç getirmesi, öğrenci ile sınıfa girmek istemesi, sınıfta beklemesi ve bu sırada öğretmeni söz, fiil ve davranışlarıyla rahatsız etmesi üzerine okul müdürlüğü tarafından Bakanlığın uygulamaları doğrultusunda adı geçen kişinin okul binasına randevusuz alınmamasına karar verildiği öğrenildi. Alınan bu karardan öğretmeni sorumlu tutan veli, olay günü zorla ve öfkeli bir şekilde doğrudan sınıfa dalarak, öğretmen ve öğrencilerin derste olduğu esnada darp ettiği tespit edildi. Öte yandan, Eğitim Bir-Sen de okul önünde açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

Başakşehir'de hamile öğretmene saldıran veli tutuklandıM.Ö.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Saldırının ardından öğretmen ve güvenlik görevlisi saldırgan veliden şikayetçi oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı M.Ö. Şahintepe Mahallesi'nde bulunan evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (21)

Eclipse Moon34:

En az 5 sene atın içeri bunu

330
19
yanıtYanıtla
Faruk Deges:

Adaletin ve kanun olmadıgı ülkemizde herkezin yaptıgı yanına karkalıyor

218
18
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Bos yapma bos beles

yanıt0
yanıt9
Umur Burak:

Arkadaşlar güvenlik biraz ağır kalmıyor mu o aşamaya kadar çoktan durdurması lazımdı

143
21
yanıtYanıtla
EGE KIMYA İZMİR:

YÜZÜNÜ NİYE BUZLUYORSUNUZ SANKİ MAĞDUR OLAN O GİBİ.

150
4
yanıtYanıtla
İbrahim can:

Adamın suçlu olduğunu sanmıyorum, çocukta disleksi olabilir demiş rehberlik öğretmeni anladığım kadarıyla bir sorun var çocukla ilgili ve baba da sınıfta öğretmeniyle bir sorun olduğunu düşünüp çocuğun yanında olmak istiyor. Yorumlarda öğretmenler asmış kesmiş adamı ama bence işin aslı öyle değil. Habercilik yapıyorsanız adamın ne diyeceğinide duymak lazım. Belki öğretmen çocuğa kötü davranıyor da adamda çocuğunu korumaya çalışıyor.

18
123
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Bir öğretmen düsmanı daha. İşin aslı öyle değil diyorsun sonra bence diyorsun . Hem konuyu bilmiyorsun hem de biliyor gibi ahkam kesiyorsun.

yanıt70
yanıt7
Ayşegül Öztabak:

çocuğu korumaya çalışan çocuğunu hastaneye götürür şiddet eğilimli olmaz belkide evde da beyle çocuk korkudan hasta.

yanıt18
yanıt3
YILMAZ İÇELLİOĞLU:

Eğitin bunu diyeceğimde ,Dünya'da bunu başarabilecek kurum,bilim dalı yada teknoloji yok

110
2
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

hem bayan hem hamile hem de öğretmen üç suç adalet yerini bulsun

89
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title