Haberler

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Güncelleme:

İstanbul'da bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Şüpheli, güven sağlamak için ise geri geleceğini söyleyerek pasaport ve kimlik bilgilerini bıraktı.

İstanbul Arnavutköy'deki bir otelde 81 gün boyunca kız arkadaşıyla konaklayan kişi, 44 bin 500 liralık ücretin 22 bin lirasını ödemeden kayıplara karıştı. Otel işletmecisi, şahsı aradığında ise küfür ve tehditlerle karşı karşıya kaldı. Otelden kaçış anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

OTELDEN ÖNCE KIZ ARKADAŞINI ÇIKARTTI

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan bir otele 11 Mart tarihinde Özbek kız arkadaşı Zarnıgor C. ile gelen Mustafa Emrah A. isimli şahıs otelde 81 gün konakladı. Konakladığı günlerin bir kısmının ücretini ödeyen Altunbaş iddiaya göre son günlerde otel yönetiminin ücreti istemesi üzerine 13 Mayıs tarihinde kız arkadaşını otelden çıkarttı.

"GERİ GELECEĞİM" DİYEREK KİMLİK BIRAKTI BİR DAHA DÖNMEDİ

Şüpheli, kız arkadaşını çıkarttıktan sonra otel yönetiminedaha sonra geri geleceğini söyledi ve güven sağlamak için pasaport ve kimlik bilgilerini bıraktı. Ancak ortadan kaybolan adam bir daha otele uğramadı. Ücreti istemek için şüpheliyi arayan otel işletmecisi Ayşegül Saçan ise telefonda kendisine küfür ve hakaretler edildiğini iddia etti.

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

KAÇIŞ ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otelde sevgilisiyle birlikte 81 gün konaklayan şahsın, otel yönetiminin ödeme talep etmesi üzerine gece saatlerinde personelleri oyalayarak önce sevgilisini daha sonra geri geleceğini beyan ederek kendisinin otelden kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine işletmeci Ayşegül Saçan polise giderek durumdan şikayetçi oldu.

"DAİMİ MÜŞTERİ OLDUKLARI İÇİN SIKIŞTIRMAK İSTEMEDİK"

Yaşadıkları durumu anlatan işletmeci Ayşegül Saçan, "Biz kendi yerimizi 1 yıl önce açtık ve işletmeye başladık. Müşterimiz otele gelip kız arkadaşıyla birlikte konaklamak istediğini belirttikten sonra biz gerekli pasaport ve kimlik bilgilerini alarak kayıtlarını yaptık ve odalarını teslim ettik. İlk başlarda ödemelerini yapıyorlardı en son 19 Nisan tarihinde bize son ödemelerini yaptılar. Biz daha sonra ödeme yapmadıkları için kendilerinden ödeme yapmalarını talep ediyoruz. Ara ara hatırlatıyoruz ama daimi müşterimiz olduğu için kendilerini sıkıştırmak istemedik." ifadelerini kullandı.

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Saçan, her söylediklerinde oyalandıklarını ve en sonunda da şüphelilerin otelden kaçtıklarını belirterek "Önce kız arkadaşını çıkartıyor ve erkek şahıs tekrar odaya geleceğini söyleyerek odadan çıkıyor ve odada eşyaları olduğunu belirtmiş. Biz tekrar aradık öğleye doğru bizim numaralarımızı açmadılar. Biz şüphelendik odayı kontrol etmek istediğimizde bütün eşyalarını boşalttıklarını ve anahtarı üzerinde bıraktıklarını tespit ettik. Biz karakola giderek şikayetçi olduk bu durumdan." dedi.

"22 BİN LİRA BORCU VARDI"

Mağdur olan otel işletmecisi "Biz tekrar ulaşmaya çalıştık sahsa ve ulaşamadık bize buraya bildirdikleri ev adresi ve yakınlarının numarasını bırakmışlardı bizde o adrese gittik ödeme yapmalarını isteyecektik. Gittiğimiz adreste kendisi yoktu annesi aradı ve ulaştı bizim geldiğimizi söyleyince bize küfür ve hakaretler etti. Borçları olmasına rağmen bizi tehdit ettiler ve kendileriyle görüşemedik. Biz tekrar giderek şikayetçi olduk bu durumdan dolayı ancak bir gelişme olmadı henüz. Kimliklerini ve pasaportlarını karakola teslim ettim biz aynı zamanda icra davası da açtık. Bizim mağdur olma sebebimiz tamamen güven odaklı olmasından dolayı biz normalde ödemelerimizi peşin alıyoruz. Biz gerekli şikayetlerimizi yaptık ama ödemeyeceğini söyledi ve bir daha iletişimimiz olmadı. Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (13)

Fatih Ayyıldız:

Habere bak ! milletin trilyonları dolandırılıyor kimsenin haberi yok bunların 20 bin gitmiş haberlere çıkmış:(((

195
54
yanıtYanıtla
Ridvan Sönmez:

Haber olsun diye yapılmış işte

93
17
yanıtYanıtla
Xeyati 2:

elinizin gözünüz sadakasi olsun.adam balayıni yaptı gitti.indirimdan faydalanmış.

76
21
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

maliyeti ödemiş, parası kalmamıştır, belki de öder. Anadolu esnafı veresiyeyle mücadele ediyor, birazda onlar yapsın veresiye

46
28
yanıtYanıtla
SUNSET null:

kurumsal bir otel kuruşuna kadar ücreti almadan içeri almaz.1. sınıf otellerde bu yaşanmaz.

62
1
yanıtYanıtla
Erdinç Arslan:

İşletme gösterdiği vergi üzerinden şikayetçi olmak zorunda kalmış. Türkiye de hiçbir otel motel vb hiçbir yerde 549 tl ye otel yok. Bence maliye bunu da bir araştırsın.

41
3
yanıtYanıtla
BİLAL TÜRKMEN:

yirmi bin vereyim haberi yayından kaldırın...ayıptır.

26
11
yanıtYanıtla
Orco Can:

ben her zaman öderim :))) özbekistan yazılmaz. Aslı uzbekistandır ve iyidir:))

5
16
yanıtYanıtla
Raşit Doğan:

haber bulamadınız mi dün de TV de çıktı milyonlarca dolandırılan var haber bak

16
3
yanıtYanıtla
Abdullah Arslan:

80 22 bin iyi ucu mus neresi burasi

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title