Haberler

Apartta kendisini asan Merve'nin son mesajı ortaya çıktı: Beni affedin

Güncelleme:

Bingöl'de kayıp olarak arandığı sırada apart odasında ölü bulunan 19 yaşındaki Merve Abasiyun'un cep telefonu, incelemeye alındı. Genç kızın aparttaki askılığa asılı şekilde bulunduğu ve son mesajını attığı kuzenine "Beni affedin" dediği ortaya çıktı.

Bingöl merkeze bağlı Kuşburnu köyünden kent merkezindeki hasta ablasına refakatçi olmak için gelen Merve Abasiyun, buradan ayrıldıktan sonra 31 Ocak'ta apart daire kiralayarak yakınlarına "Manisa'ya kaçtım, beni aramayın. Ben iyiyim, merak etmeyin" diye mesaj gönderdi.

KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETMİŞ

Telefonunu kapatan kızları Merve'den haber alamayan İbrahim ve Hanım Abasiyun çifti, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Merve'nin kaldığı apart dairedeki temizlik görevlisi ise boşaltılması gereken yerin hala dolu olduğunu görünce apart yönetimine bildirdi. Yönetimden kişiler, kapıyı açan olmayınca polise haber verdi. İhbarla gelen polisin girdiği odada, Merve'nin askılığa boynundan asılı cansız bedeni bulundu. Merve'nin cansız bedeni, otopsi için Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan ilk incelemede, Merve'nin boynuna bağladığı cisim ile intihar ettiği belirlendi. Otopsinin ardından genç kızın cenazesi, Kuşburnu köyüne getirilerek, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

"HAYAT DOLUYDU KİMSEYLE SORUNU YOKTU"

Kızı Merve'nin hayat dolu olduğunu ve ailevi herhangi bir sıkıntısının olmadığını belirten İbrahim Abasiyun, "Diğer kızım diyaliz hastasıydı, aynı zamanda geçirdiği bir kaza sonucu üzerine su dökülmüştü. Merve birkaç gün ona refakatçi olmak için köyden kent merkezine gitmişti. Aynı gün ben de onu gördüm. Ertesi gün buraya gelecekti. Hiçbir sıkıntı yoktu. Bir anda bir telefon aldık. Ablasının yanından ayrıldığını öğrendik. Kuzenlerine ve kardeşlerine, 'Ben iyiyim, beni merak etmeyin' diye mesaj atmış. Sonra telefonunu kapatmış. Meğer Bingöl'de bir apart daire kiralamış. Kendisinden bir süre sonra haber alamayınca emniyete gidip kayıp ihbarında bulunduk. 23 saat sonra da böyle bir haber geldi. Ailesine bağlıydı, bildiğimiz hiçbir sorunu, sıkıntısı yoktu. Hayat doluydu, herkesle arası iyiydi" diye konuştu.

Apartta kendisini asan Merve'nin son mesajı ortaya çıktı: Beni affedin

"SORUMLUSU VARSA EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN"

Baba Abasiyun, kızının ölümü ile ilgili sorumluların varsa bulunması halinde en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Emniyet güçlerimiz olayı takip ediyor. Ön otopsi raporlarında herhangi bir başka durum çıkmadı. Kamera ile adım adım takip edilmiş. İntihar ettiği eve tek başına gitmiş. Kaldığı yeri de tek başına tutmuş. Telefon kayıtları inceleniyor. Ne sonuç çıkacak, biz de merak ediyoruz. Emniyet güçleri bunları takip edecek. Şüpheli bir durum varsa biz zaten bunun peşini bırakmayacağız. Sorumlu varsa ceza almasını biz de istiyoruz. Şu an her şey, Merve'nin incelenen telefonuna bağlı. Telefonu incelemede. Mutlaka takip edip sonucu bize de bildirecekler. Telefonun dokümanlarını biz de istiyoruz. Suçlu varsa biz de en ağır şekilde ceza almasını istiyoruz. Kızımın başına gelmiş, başka insanların başına gelmesin."

KUZENİNE ATTIĞI SON MESAJI "BENİ AFFEDİN" OLMUŞ

Kayıp ihbarı verildikten sonra Merve'ye ulaşan amcasının kızı Meral Abasiyun ise kuzeninin kendisine en son 'Beni affedin' diye mesaj attığını belirterek, "Onunla son konuşmamızda 'Ben mutluyum, kimse arkamdan gelmesin. O yüzden Bingöl'de değilim, diye bir yalan uydurdum' dedi. Bana 'Beni hatırlayın' dedi. Ben de kendisine 'Tamam görüşelim' dedim. O da 'Tamam görüşelim, bekliyorum' dedi. Görüşmek için kendisine ulaşmaya çalıştığımda mesajlarıma cevap vermiyor, aramalarımı reddediyordu. 'Beni affedin' mesajından sonra acı haberi öğrendik" dedi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ, SON 23 SAAT YALNIZMIŞ

Öte yandan Merve'nin ölümünün aydınlatılması için harekete geçen polis ekipleri, 30-31 Ocak'ta ablasının Kültür Mahallesi'ndeki evinden ayrılıp, kiraladığı apart daireye ulaşmasına kadar toplanan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede, Merve'nin 23 saatte herhangi bir kişi ile görüşmediği, kiraladığı apart daireye tek başına geldiği, ablasının kaldığı mahalleden kiraladığı apart dairesine kadar giderken kimseyle fiziki olarak yakınlık kurmadığı ve tek başına olduğu belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bingöl Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Osmanli:

Bu internetli telfon cikti cikmadi dünya tam bozuldu

30
8
yanıtYanıtla
önemli degil:

yazik etmis. . biz Türkler hemen diyoruz hic bir zoru yoktu ailesine bagliydi vs. hic kimseyi suclamiyorum, yanlis anlasilmasin. . ama bizim millette nasilsin kizim/oglum icini dök bana diyenler cok az

30
2
yanıtYanıtla
erzrmlu:

gençliğin verdiği ateş, gençlik bunalımları

9
14
yanıtYanıtla
Thranduil:

Gönül ilişkisi sebebiyle de intihar etmiş olabilir. Yazık deymezdi ama işte.

15
6
yanıtYanıtla
.:

bi sıkıntısı varmış işte. . ama kimse ilgilenmemiş hepsi bu. .

19
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

hayat dolu degildi oyle gorunuyodu kimse kimsenin icini bilemez bende cok asmayi dusundum kendimi aklimdan hergun geciyor ama kucuk bebegim var yapamiyorum. herkes beni mutlu mesut saniyor kimse bilmiyor Allahim biliyor zorlandigmi

18
1
yanıtYanıtla
DUHA:

Ahirete inanmiyorsun ozaman. Intihar edip dertlerinden kurtulacam diye saniyorsan, yaniliyorsun. Asil hayat ahiret hayati, burasi imtihan fani dünya

yanıt3
yanıt4
misafir:

Allah guc kuvvet versin kardesim bu dunyada hersey imtihan . onemli olanda Allahin rizasini kazanmak. Insanin kendini oldurmesi cok buyuk gunah. Allah yardimcin olsun kardesim Bizlere dusen sabretmek . bir gun gelir hersey tersine doner . Allah sabirlar versin.

yanıt6
yanıt1
Öyle:

Ahir zaman denilen bu zamanda yaşıyoruz ve sürekli stres altındayız kendime ve herkese tavsiyem abdest alıp namaz kılın kuran okuyun bilmiyorsanız öğrenin Allah kendi canına kıyanıda başkasının canına kıyanıda affetmez. Burası imtihan dünyası kazandın kazandın yoksa.....

yanıt5
yanıt0
Harun:

Allah ailesine sabırlar versin Allah kimseyi evlat la imtihan etmesin

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title