Haberler

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

Güncelleme:

Antalya'da, sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'da sokakta yürüyen kız çocuğuna elinde pazar arabası olan kimliği belirsiz bir kişi saldırdı. Çocuğun sırtına vuran saldırgan, çocuğu düşürdü ve olay yerinden hızla uzaklaştı. Olaya tanık olan bir mahalle sakini, saldırganın 'Benim önümden kimse geçemez' diyerek bir kadına da saldırmaya çalıştığını söyledi. Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından kayda geçti.

ÜZERİNE KOŞTUĞU ÇOCUĞA VURARAK DÜŞÜRDÜ

Olay, 23 Mart'ta Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Elinde pazar arabası bulunan kimliği belirsiz bir erkek, sokağın diğer ucundaki sırt çantalı kız çocuğuna doğru koştu. Kendisine doğru gelen kişiyi gören çocuk panikledi ve yakındaki zincir marketin şubesine sığınmak istedi. Koşarak gelen adam, çocuğun sırtına vurup düşürdü.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

KORKUYA KAPILAN KIZ ÇOCUĞU UZAKLAŞTI

Market çalışanlarının yardım ettiği çocuk büyük korku yaşarken, saldırgan ise uzaklaştı. Bu sırada olayı görenler ve bir kadın market çalışanı, saldırgana tepki gösterdi. Çocuk ise dersi olduğunu söyleyerek olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

"BENİM ÖNÜMDEN KİMSE GEÇEMEZ"

Olaya şahit olan mahalleli Özlem Karayalçın, "Sabah saatlerinde balkonda oturuyordum. Kız çocuğu yürürken bir adam koşarak geldi ve sırtına vurup düşürdü. Çalışanlardan biri adama 'Ne yapıyorsunuz' diye sorduğunda, 'Benim önümden kimse geçemez' deyip elindeki pazar arabasıyla kadına da saldırmaya çalıştı. Biz inene kadar adam elini, kolunu sallayarak gitti. Tedirgin oluyoruz, çocuklarımız var etrafta okullar var. O günden sonra da görmedim" dedi.

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

Sokakta yürüyen kız çocuğunun üzerine koştuktan sonra vurarak düşürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Ercan cıftcı:

Polis iş gücü bırakıp bu adamı bulmalı değil önünden içinden geçmeli...

520
6
yanıtYanıtla
Alioz:

Gelsin bide bize denesin bakalım önü arkası sağlam kalıyor mu ..

273
7
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

ÖNEMLİ OLAN MAZLUMU KORUMAK GEREK. ÖNCE MAZLUMU SAVUNMAK GEREK. YOKSA ETRAFTA OLAYI İZLEYEN GÜÇLÜ KUVVETLİ ADAM ADAM ÇOK AMA KUŞ KADAR CESARETLERİ YOK.

yanıt82
yanıt2
Gökhan Şahin:

“Yurtta sulh cihanda sulh” Sokaklarda huzurlu ve güvenli bir şekilde dolaşabilmek için devletimizden Caydırıcı Yasalar ve uygulamalar gelmesini talep ediyoruz. ACİL olarak.

205
7
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

Şimdi çıkacaklar akli dengesi yerinde değil diyecekler madem akli dengesi yerinde değilse neden sokakta tek başına gezebiliyor ?

201
2
yanıtYanıtla
csd zbn:

SOKAKTA 5 YAŞINDAKİ ÇOÇUKLARDA BİLE KÜFÜR KİMBİLİR NE YAPTI AHLAK İYİCENE BOZULDU SOKAKTA KÜFÜR EDİP DURUYORLAR BİZ İSE ÇOÇUKLARIMIZA KÜFÜR İYİ DEĞİL DİYORUZ BAZEN ÇOÇUK MOCUK DEMEYİP KIZIYORUM AMA DİNLEYEN KİM

50
102
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Bu kadar zam yapılırsa, insanlar yarın ne yapıp edip evime nasıl ekmek götürürüm derdine düşürülürse olacağı budur. Psikolojisi normal insan kalmadı memleketimde; üzerimize bindikçe bindiler. Bir tek kulak arkamız kaldı; kızamıyorum da artık böyle normal dışı davranış gösterenlere, bizler de hızla bu yolda ilerliyoruz çünkü.

18
67
yanıtYanıtla
Shef :

Belli ki rahatsız....

42
26
yanıtYanıtla
masteng aston:

Padisahimiz var ikinci reis ikinci gerekmiyor

13
25
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Pazara gitmiş fiyatları görünce hıncını kızdan çıkarmış

14
23
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title