Haberler

Adana'da evde ruhsatsız silahlar ele geçirildi, şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Adana'nın Seyhan ilçesinde, evinde ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirilen şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca ve kalaşnikof piyade tüfeği ile mermiler bulundu. İki şüpheli gözaltına alındı.

ADANA'da, polis operasyonunda Serhat Y.'nin evinde, yatak bazasına gizlenmiş Kalaşnikof piyade tüfeği, giysi dolabında av tüfeği ve tabanca ele geçirildi. Sorgusunda, silahların bir süre önce tutuklanan A.N.'ye ait olduğunu öne süren Serhat Y., tutuklandı.

Seyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Serhat Y.'nin evinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Polis, Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki apartman dairesine operasyon düzenledi. Evdeki aramalarda yatağın bazasına gizlenmiş uzun namlulu Kalaşnikof piyade tüfeği ile 2 şarjörü, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile silahlara ait 73 dolu fişek ele geçirildi. Operasyonda silahları bulunduran Serhat Y. ile kardeşi Sercan Y. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, sorgularında silahların kendilerine değil, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle bir süre önce tutuklanan A.N.'ye ait olduğunu öne sürdü. 'Kasten yaralama' suçundan kayıtları bulunduğu belirtilen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Serhat Y., tutuklandı, Sercan Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kalaşnikof Seyhan Piyade Adana Güvenlik Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title