Haberler

Belediyedeki saldırıdan yeni detaylar! Başkan olayın iç yüzünü anlattı, zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük, belediye çalışanı M.G. tarafından makamında kurşunlanarak ağır yaralandı. M.G. ilk ifadesinde dolandırıldığını öne sürdü, olayın detaylarını veren Başkan Zeydan Karalar, "Geldi bana yalvardı, 'Karımla konuş' dedi, ben karısıyla konuştum. Senin eşini işe alacağız kovma adamı, işe aldım. Böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez gelmiş orada konuşmuş. Ayrılırken 'Kusura bakma' demiş, sıkmış" ifadelerini kullandı.

Adana'da belediye binasında Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük'ü vuran M.G. ilk ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum" dedi. ABB Başkanı Zeydan Karalar da olayın geçmişini anlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük'ü vuran M.G. gözaltına alındı. M.G.'nin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda çalıştığı, Güdük'ün arkadaşı olduğu, bir süre sohbet ettikten sonra üzerindeki tabancayı çekip, ateş ettiği belirlendi. Aşırı kan kaybeden ve uzun süre duran kalbi tekrar çalıştırılan Güdük'ün durumunun kritik olduğu, yaşam destek ünitesine bağlandığı bildirildi.

Belediyedeki saldırıdan yeni detaylar! Başkan olayın iç yüzünü anlattı, zanlının ilk ifadesi ortaya çıktıSaldırgan ve Başkan Karalar aynı karede...

"GELDİ BANA 'KARIMLA KONUŞ' DİYE YALVARDI"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Samet Güdük'ün kaldırıldığı hastaneye geldi. Karalar, hastane çıkışında yaptığı açıklamada yaşananları anlattı: "Bizim işe aldığımız birisi, karısı kovmuş evden. Geldi bana yalvardı, 'Karımla konuş' dedi, ben karısıyla konuştum. Senin eşini işe alacağız kovma adamı, işe aldım. Böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez gelmiş orada konuşmuş. Ayrılırken 'Kusura bakma' demiş, sıkmış. Personel olduğu için üstünü arama gereği duyulmamış. Personel olmasa zaten orada güvenlik tedbirleri var ama sürekli bizim elamanlarımız bir şey diyemiyorum yani."

Belediyedeki saldırıdan yeni detaylar! Başkan olayın iç yüzünü anlattı, zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

"DURUMU BİRAZ KRİTİK"

Karalar, Güdük'ün durumu hakkında da bilgi vererek, "Durumu biraz kritik. Doktorlar müdahaleleri yapıyor. Dışarıda ki hastaneden de doktorlar geldi. Dualarımızı eksik etmeyeceğiz, ben onun gençliğine direncine güveniyorum" diye konuştu.

Belediyedeki saldırıdan yeni detaylar! Başkan olayın iç yüzünü anlattı, zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

ZANLININ İLK İFADESİ: BENİ DOLANDIRDI

Evli, 2 çocuk babası Samet Güdük'ü tabancayla vurarak ağır yaralayan M.G. ilk ifadesinde, "Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum" dedi. Öte yandan M.G.'nin daha önce tabanca ile havaya ateş ettiği anlar ortaya çıktı. M.G.'nin bu görüntüleri, sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Karalar Adana Yerel Haberler 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Ercan cıftcı:

''Beni dolandırdılar'' beyanı bana doğru gibi geliyor,

127
47
yanıtYanıtla
itunes parax:

kesinlikle dogrudur. bir de baskan dua istemis. baskan inancsiz :) dua nasil istiyor cok garip.

yanıt0
yanıt3
Mehmet Vatandaş:

çulsuzun biri neyi var ki neyini dolandırsınlar

yanıt11
yanıt8
Emin Tas:

CHP bu adamı ipe götürür

40
17
yanıtYanıtla
HARUN:

İşin içinde bir rüşvet para olayı var

16
5
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

tipe bak cok tehlikeli cono aisereti görsen 10 km kacarsin

13
3
yanıtYanıtla
son osmanlı:

kimse kimseyi durduk yere vurmaz elbet bir nedeni vardır.

9
2
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

CONO ISARETI ÜYESI 2,5milyonu rüyasindami görmüste borc vermis

4
1
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

BU FAŞİT KATİL güya açlıktan nefesi kokuyor 2.5 milyon vermiş bunların herşeyleri sahte bu katil tabi ki talimatı bir yerlerden almıştır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title