Haberler

Eşi tarafından 15 yerinden bıçaklanan kadın şikayetini geri çekmek istedi

Güncelleme:

Kocaeli'de telefonda çok vakit geçirdiği için girdiği tartışma sonucu, eşi Burhan Emrah Şeker tarafından 15 yerinden bıçaklanan Rabia Buse Şeker, şikayetini geri çekmek istedi. Şeker, "'Beni aldatıyor musun?' dedi. Ben de kıskandırmak için 'Evet' dedim sonra tartıştık. Mutfağa gittim, eşim de arkamdan gelmiş. Kendimi savunmak için bıçağı savurmuş olabilirim. Bıçağı elimden almayı başardı sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Körfez Hacıosman Mahallesi Uygun Sokak'taki apartman dairesinde 12 Mayıs'ta meydana gelen olayda, Burhan Emrah Şeker ve 7 yıllık eşi Rabia Buse Şeker arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Burhan Emrah Şeker, mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Kanlar içinde kalan Rabia Buse Şeker, kapının önüne çıkarak komşularından yardım istedi. Sesleri duyan komşular, Şeker'in elinden bıçağı aldı.

15 YERİNDEN BIÇAKLADI

Bu sırada ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanaması olan Rabia Buse Şeker, komşuları tarafından Körfez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 15 yerinden bıçaklanan Şeker, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. 14 gün hastanede tedavi gören Rabia Buse Şeker, sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Burhan Şeker ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşi tarafından 15 yerinden bıçaklanan kadın şikayetini geri çekmek istedi

"ÖFKEYLE YAPTIM, AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Olayla ilgili Kocaeli 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Burhan Emrah Şeker, eşi Rabia Buse Şeker ve avukatları katıldı. Duruşmada söz alan Burhan Emrah Şeker, tartışma sırasında eşinin kendisine karşı kötü sözler söylediğini ve bunu öfkeyle yaptığını düşündüğünü söyleyerek, amacının eşini öldürmek olmadığını belirtti.

Eşi tarafından 15 yerinden bıçaklanan kadın şikayetini geri çekmek istedi

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMEK İSTEDİ

Duruşmada söz alan Rabia Buse Şeker de eşiyle evliliğinin devam ettiğini belirtip, şikayetini geri çekmek istediğini söyledi. Açtığı boşanma davasından vazgeçtiğini dile getiren Şeker, olay günü telefonda çok vakit geçirdiği için tartıştıklarını söyledi. Şeker, "'Beni aldatıyor musun?' dedi. Ben de kıskandırmak için 'Evet' dedim sonra tartıştık. Mutfağa gittim, eşim de arkamdan gelmiş. Kendimi savunmak için bıçağı savurmuş olabilirim. Bıçağı elimden almayı başardı sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

20 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Cumhuriyet savcısı, mütalaasında sanığın 'eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık ve avukatına mütalaaya karşı savunma hazırlamak için süre verilmesini, Burhan Şeker'in tutukluluk halinin devamını kararlaştırıp, duruşmayı 20 Ocak 2022'ye ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Körfez Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (1)

bekir yapici:

ÖLDÜRÜNCE NAMUS TEMIZLENMIYOR AKSINE YAZILI VE GÖRSEL MEDYAYA KONU OLUYOR BOSANMANIN EVLENMEK GIBI DOGAL VE NORMAL OLDUGUNU NIKAHIN SATIN ALMA ANLASMASI OLMADIGINI COCUK YAPMA MESULIYETININ ANLASILMADIGI SÜRECE BU ÜLKEDE CIFTLERIN BIRBIRINI ÖLDÜRMESININ ÖNÜ ALINMAZ YANI SORUN EGITIM KÜLTÜR YETISTIRME VE YETISME TARZI

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title