Haberler

13 ve 16 yaşındaki çocuklar, resmi plakalı kamyoneti çalarak 180 kilometre yol gitti

Güncelleme:

Balıkesir'de yaşları 13 ve 16 olan 2 çocuk, resmi plakalı kamyoneti çalarak yola çıktı. Yaklaşık 180 kilometre yol yaptıktan sonra İzmir'de yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.

Balıkesir'de resmi plakalı kamyoneti çalan 16 ve 13 yaşlarındaki iki çocuk, yaklaşık 180 kilometre yol yaptı. Çalıntı kamyonetin İzmir'de olduğu bilgisini alan polis ekipleri, kameraları inceleyerek aracı bulup durdurdu. Gözaltına alınan iki çocuk yakalanarak gözaltına alındı.

RESMİ ARACI YERİNDE GÖREMEYİNCE POLİSE HABER VERDİLER

Akılalmaz olayın yaşandığı adres Balıkesir'in Sındırgı ilçesi oldu. 13 yaşındakiH.C.S. ve 16 yaşındaki Ö.S.D., resmi bir aracı çaldıktan sonra gaza basarak yola koyuldu. Aracın yerinde olmadığı fark edilince polis ekiplerine haber verildi. Kentteki güvenlik kameraları tek tek incelendi ve aracın İzmir'e doğru gittiği belirlendi.

İZMİR'DE GÖZALTINA ALINDILAR

Takip çalışması başlatan polis ekipleri, aracı İzmir Bayraklı'da tespit ederek durdurdu. 13 ve 16 yaşlarındaki 2 çocuk yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı araçla yaklaşık 180 kilometre yol giden çocuklar hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Balıkesir Çocuk İzmir Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Export 86:

13 ve 16 yaşinda iki çocuk devletin aracını çalıp 180 km gidebiliyor. Bu iki çocuk ıslah edilmezse vatandaşın başına ilerde büyük bela olacak

201
5
yanıtYanıtla
hasan:

Geleceğin haber kahramanları olur bunlar

91
9
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Ağaç yaşken eğilir içerde adam akıllı sopa ile uslanirlar aksi takdirde vatandaşın malına göz dikerler devletin malını çalan millete neler yapmaz

94
2
yanıtYanıtla
Tırpan:

13 -16 yaşında ki çocuk iki tokatla terbiye edişlir özellikle ailesi tarafından.

yanıt13
yanıt3
Martin Sikertel:

Tabii ki bence de bu aracı çalan gençlerdedir suç öncelikli olarak. Fakat bu aracın şoförü kim, ya da kimin üzerine zimmetli? Anahtar üzerindeydi büyük ihtimalle; ihmal vardı. Yok düz kontak yaptırıp falan o kadar süre uğraşıp da çaldılarsa aracı ve kimse farketmediyse daha kötü. Biz özeol ektörde olmamıza rağmen zimmet edilen eşya namusumuzdur; bu ne laçkalık, nasıl bir devlet malına karşı hıyanet? Sadece

20
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

NASREDDIN HOCA BUGÜN YASASAYDI KAFAYI YERDI

14
0
yanıtYanıtla
Erdal Gürleyen:

ceza yerine psikologlar- sosyologlar bu çocukları geriye dönük yaşam tarzlarını incelemesi gerekir

5
7
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

ben kuran kitabi satiyordum dayi diyenin yegenleri bunlar

10
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

gelecegin mafyasi yetisiyor

9
0
yanıtYanıtla
Erdal Gürleyen:

bir gün bile ceza yese bu çocuklar ilerde çok ceza yerler

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title