Haberler

12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheliye gözaltı: Beni dudağımdan öptü

Güncelleme:

İzmir'de akrabasının 12 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edilen T.A. polis tarafından gözaltına alındı. Kızın, durumu ailesine bildirmesi üzerine aile, T.A. yakalanarak gözaltına alındı. Küçük kızın, arkadaşına attığı mesajda, "Beni dudağımdan öptü." diyerek olayı anlattığı görüldü.

İzmir'de evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği öne sürülen 49 yaşındaki T.A., ailenin suç duyurusunda bulunmasının ardından kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Taciz, 12 yaşındaki kızın arkadaşına attığı mesaja da yansıdı. Mesajda, "Beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum." yazdığı görüldü.

KUZENİNİN KIZINI TACİZ ETTİ İDDİASI

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki akrabasına ziyarete giden T.A., evde yalnız olan kuzeninin kızı İ.N.'yi iddiaya göre taciz etti. T.A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine T.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla T.A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı.

12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheliye gözaltı: Beni dudağımdan öptü

YAŞADIĞI TACİZİ ARKADAŞINA MESAJ ATARAK ANLATTI

Emniyete götürülen T.A.'nın işlemleri sürerken, İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortayı çıktı. İ.N.'nin mesajında, "Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım." ifadelerini kullandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheliye gözaltı: Beni dudağımdan öptü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (2)

Efe koç:

Bu pisliği yapan kişilerin isim ve yüzünü neden kapatıyorsunuz insan içine çıkacak iş bulamayacak duruma gelsinler rezil 12 yaşında bir çocuk nasıl bir travma yaşıyor şimdi

70
4
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Halen aynı kafadasınız. Bak haberde savcılık iddianame hazırladı diyor nerenizle okuyosunuz? Ne malum doğru olduğu? Adalet böylemi işlemeli? 1 kişinin beyanı ile insanlar hapislerde çürüdü, dayaklar yediler.Ne malum adama iftira atmadıkları? Kişinin önce suçlu olduğu kesin tespit edilir sonra istediğini söyle.

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title