Haberler

3 kez ortadan kaybolan liseli kız uyuşturucu bağımlısının evinde bulundu! Anne yaşananlara isyan etti

Güncelleme:

Antalya'da 22 gün önce 3. kez ortadan kaybolan 15 yaşındaki genç kız dün gece bulundu. Anne kızının bir evde birlikte bulunduğu şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf ettiğini, kızının da bu kötü alışkanlığa sürüklendiğini ve bilinçli bir şekilde hareket edemediğini söyledi.

Antalya'dan 3 kez evden kaçan ve iz bırakmadan ortadan kaybolmaya çalışan 15 yaşındaki lise 1 öğrencisi B.A'nın bulunduğu adres tespit edildi. Kepez ilçesinde yaşayan anne Mehtap A. geçen mart ayında eve gelmeyen kızı B.A'yı ilk kaybolduğunda kendi imkanları ile buldu. Ardından Ekim ayında yeniden evi terk eden lise 1 öğrencisi B.A., 23 gün sonra yine annesi tarafından yeri tespit edilerek eve getirildi. Fakat bulunduktan bir gün sonra yine ortadan kayboldu.

KEPEZ'DE BİR EVDE BULUNDU

Kızının evden kaçtığı ya da kaçırıldığı yönündeki ihbarını ilgili birimlere ileten annenin durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan polis, genç kızın izini titiz bir çalışma ile sürdü ve il dışına çıkmadığı, Kepez'deki bir evde olduğunu belirledi. 15 yaşındaki B.A., Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından bulunduğu evden alınarak, annesine teslim edildi. Ayrıca B.A'nın kaçışının arkasındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.

3 kez ortadan kaybolan liseli kız uyuşturucu bağımlısının evinde bulundu! Anne yaşananlara isyan etti

"TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ANCAK BÜYÜTÜLECEK DURUMLAR DEĞİLDİ"

Annesinin kadın kuaförü, babasının ise inşaat işçisi olduğunu belirten B.A'nın annesi Mehtap A. "İki çocuğumdan biri olan kızım henüz lise 1. sınıf öğrencisi. Kızımla tartışmalarımız olurdu. Ancak öyle büyütülecek durumlar değildi. Bu kızımın ilk defa ortadan kayboluşu değil. Mart ayında evi terk etti. Polise başvurduk. Kısa süre sonra bulundu. Ekim'de tekrar yok oldu. Bu kez Ekim'in sonunda onu kendi çabalarımla ben buldum" dedi.

"UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Kızının kaçırılmamış olsa bile kaçmaya zorlandığını, çünkü buna mecbur bırakıldığını belirten anne şunları söyledi: "Yeniden kaybolduktan sonra yaptığım araştırmalar sonucunda kızımın Osman K. isimli kişinin yanında olduğunu öğrendim. Kızımın bu kişi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve her seferinde kaçmaya zorladığını düşünüyorum. Kızım kendi öz iradesi ile hareket edemiyor" şeklinde konuştu.

3 kez ortadan kaybolan liseli kız uyuşturucu bağımlısının evinde bulundu! Anne yaşananlara isyan etti

"UMARIM BİR DAHA KAÇMAZ"

Kızının kaybolduğuna yönelik haberin Antalya'da duyulmasının ardından bulunduğunu aktaran Mehtap A. "Herkese teşekkür ediyorum. Kızımın madde bağımlısı olup olmadığını öğrenmek için test yaptıracağım. Eğer madde bağımlısıysa tedavisi için elimden geleni yapacağım. Umarım bir daha kaçmaz, kaçmaması için de elimden geleni yapacağım" dedi.

"ŞAHIS UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ"

Kepez'deki evinde lise öğrencisi kayıp kızla birlikte bulunan Osman K. içinse anne Mehtap A "Bir de kızımı alıkoyanlar uyuşturucu bağımlısı olduklarını itiraf etti. Suçu da birbirlerinin üzerlerine atıyorlar, bundan sonrası emniyetin işi" sözlerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

kızım dizisi Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (44)

Ahmet:

tv dizilerinde 24 saat ahlaksızlık topluma yansıtılırsa. Evde aile bireyleri birbirine saygı göstermezse . özgürlük adı altında batının ahlaki değerleri iyi biseymiş gibi tanıtılırsa olacağı bu. kadın hakları savunucuları nerde . neden çıkıpta bu kıza sahip çıkmıyor. çünkü onlarda biliyor. gençlerin özenti ile hareket ettiğini. o dizilerdeki kadın istismarına neden sessiz kalıyorlar. bu zamanda çocuk yetişmez kardeşim. heryer tehlike dolu. 24 saat bir insanı takip edemezsin. çözüm basit örfadet ve dinimiz.

80
6
yanıtYanıtla
Bingöllü:

Allah çocuklarımızı her türlü beladan muhafaza eylesin

67
2
yanıtYanıtla
Erhan:

Maşallah 15 yaşında giyime bak Allah aşkına, biraz eğitim ahlak terbiye verin çocuklarınızın her istediğini yapmayın bu kadar serbest bırakırsan sonu ne olacak ne bekliyorsun yani

49
12
yanıtYanıtla
Muhammed:

Kusura bakmayın yorumunuza evet işareti koyacaktim eksi oldu yanlışlıkla.yuzde yüz katılıyorum dediklerinizi.iman İslam ahlak olmadan olmaz bu işler.ne yapsan boş.evden kacmazsa eve uyuşturucu getirmeye başlar okulda içer o kadar basit

yanıt14
yanıt6
Topuz:

Dizlerini kır ve kızınla evde otur ,onunla sohbet et vakit geçir...bakalim kızın evden kaçıyor mu?O uyuşturucu bağımlısı nerden nasıl bulaştı...bir sor kendine...yanliz geçen bir gençlik...herseye gider...

52
1
yanıtYanıtla
nuri:

15 yaşında kız ve mini etekli ve babası inşaat işçisi ve ben yaşamadım kızım yaşasın demeler ve sonuc

45
7
yanıtYanıtla
Hasan Can:

Ahlak bozucu diziler yayindan kaldirilmalidir, sosyal medyaya kisitlamalar getirilmelidir,

38
7
yanıtYanıtla
KEPEZLÎ:

BU KEPEZ TAM BÎR SUC BELDESÎDÎR. UYUSTURUCU, ALKOL HER TÜRLÜ PÎSLÎGÎN ALENEN YAPILDIGI SUCLULARIN SERBESTCE HER PÎSLÎGÎ YAPTIGI BÎR ÎLCEDÎR. VATANDASIN GÖRDÜGÜNÜ YETKÎLÎLER GÔRMÛYORLARMI ?

38
6
yanıtYanıtla
Hiç göstermiyorsun:

Sen 15 isen ben kıreş çocuğuyum. . .

29
9
yanıtYanıtla
ısparta lı taliban.:

oy 15 li 15 li

18
17
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title