Haberler

15'lik Best Model'in ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Melisa İmrak'ın Best Model'de birinci olması çok konuşulmuştu. İmrak'ın ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran da Miss Model seçildi. Ceyda Toyran'ın yarışmayı kazanması herkesin tepkisini çekti.

'Miss & Mr Model Of Turkey 2020' yarışmasının finali önceki akşam gerçekleştirildi. Yarışmaya Türkiye'nin dört bir yanından başvuran 1400 aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazanan 14 erkek ve 14 kız model, kral ve kraliçe olmak için ter döktü.

16 YAŞINDAKİ CEYDA TOYRAN BİRİNCİ OLDU

Yarışmanın finalinde birinciliğini 2004 ABD Chicago doğumlu 1,83 boyundaki Ceyda Toyran kazanırken, erkeklerde de 1,92 boyundaki Bursalı Mümin Karaçil Mr Model seçildi. Yarışmada ikinciliği kızlarda Kardelen Güdücü, erkeklerde Furkan Kilci kazanırken, üçüncülüğü de kızlarda Ceren Gezer, erkeklerde ise Musa Çakmak kazandı.

Pandemi kuralları çerçevesinde seyircisiz olarak düzenlenen yarışmada İzmir'de yaşanan deprem sebebiyle de konser ve dans gösterileri yapılmadı.

Best Model'in ardından 16 Yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattıCeyda Toyran

Öte yandan, Miss Model of Turkey'in birincisi seçilen 16 yaşındaki Ceyda Toyran, herkesin tepkisini çekti.

AKILLARA 15 YAŞINDAKİ MELİSA İMRAK GELDİ

Geçtiğimiz haftalarda 33. Best Model Türkiye birinciliğini kadınlarda Melisa İmrak, erkeklerde ise Oğuzhan Bolat kazanmıştı. 15 yaşında olan İmrak, yaşından dolayı eleştiri almıştı. Yarışmada katılım şartlarına göre; 18 yaşından küçüklerin ailesinden muvaffakatname alma zorunluğu bulunuyor.

Best Model'in ardından 16 Yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattıMelisa İmrak

İmrak, hakkında çıkan haberlerin ardından, "İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Kötü yorum yapanlar için de onların kendi fikri kimseyi bir kalıba sokamam" ifadelerini kullanmıştı. Melisa İmrak, "Evet, 15 yaşındayım. Annem Azeri. Üniversite okuyacağım eğitimlerimi kesinlikle devam ettireceğim. Eğitimi bırakma gibi bir düşüncem yok" demişti.

16 yaşındaki Ceyda Toyran'ın Instagram hesabından paylaştığı bazı fotoğraflar:

Best Model'in ardından 16 Yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattı

Best Model'in ardından 16 Yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattı

Best Model'in ardından 16 Yaşındaki Ceyda Toyran'ın Miss Model seçilmesi tartışma yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Of Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

ECE:

Ahlak bekçileri din tüccarları toplumun namus bekçileri bu kıza şimdi saldıracak ailelere kötü örnek oluyor falan filan Bu kızın bir ailesi var türkiyede böyle bir yarışma var yarışmayı yasaklan gücünüz yetiyorsa yarışmayı yasaklamassan kimsenin yaşına karışma hakkı yok

1
9
yanıtYanıtla
nuri:

sus lan kim veriyor size bu hakkı.

yanıt3
yanıt1
HASAN SALİH:

PARAYLA OLMUŞTUR BU ÇOK ÇİRKİN

8
1
yanıtYanıtla
XxX:

Aynen

yanıt0
yanıt1
kara:

16 yaşında evlendirilenler çocuk, bunlar çocuk değil mi nerede svunucular, işlerine geldiği zaman ortalığa dökülen çok bilmişçiler.

7
2
yanıtYanıtla
ECE:

Oğlum ileri zekalı bu kız evlenmedi yarışmada birinci oldu haberi bile anlayacak kapasite yok sende

yanıt2
yanıt9
......//////:

BU YAŞTAKİ KIZLARIMIZIN OLMASI GEREKEN YER OKUL VE AİLESİNİN YANIDIR.

4
2
yanıtYanıtla
kanun:

aile ve sosyal politika bakanı neredesin çocuk istismarı yok mu sanatçı sıla için her şey yaptın bunlar için de yap

6
0
yanıtYanıtla
Ne dedin:

Biri baktı o diğeri bilmem ne yaptı dersiniz. Daha ufacık kız çocuklarını podyumlara çıkarırsınız amaç kesinlikle bir sonrakilere yol açmak. Bu dinci vs değil kimse gel çarşafa bürün demiyor 15-16 yaşındaki kızlarımıza çocuk diyorsak vücutlarını teşhir etmiyecez. O zaman çocuk değiller denince feryadı koparmayacaz. Bence çocuklar ve bu bir ahlaki erezyon.

4
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

hazırlanın yaş sınırı 15 e iniyor

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title