Haberler

15 Yıllık Eşini Öldüren Cani Kocadan Pişkin Savunma

Güncelleme:

Kayseri'de, boşanma aşamasında olduğu 15 yıllık eşini öldürdüğü için tutuklu yargılanan katil zanlısı, eşini 36 yıl önce ölen babasına küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü.

Kayseri'de, boşanma aşamasında olduğu 15 yıllık eşi Turna Gül Cuntar'ı (35) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan kasap Murat Cuntar (39), mahkemede, eşini 36 yıl önce ölen babasına küfür ettiği için öldürdüğünü öne sürdü. Sanık, "Babama küfür edince tahrik oldum. Tahrik altında bir anlık sinirle öldürdüm. Öldürme kastım yoktu. Pişmanım. 15 yıllık mutlu bir evliliğimiz vardı." dedi.

"GÖZÜ YÜKSEKLERDEYDİ"

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Murat Cuntar ve avukatı ile öldürülen Turna Gül Cuntar'ın davacı babası ve ağabeyi katıldı. Savunmasında 15 yıllık mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Murat Cuntar, "2 çocuğumuz vardı. 9 ay önce boşanma davası açtı. Talas'ta bir dükkanımız vardı. İşlerimiz bozuldu. İstanbul'a çalışmaya gittim. Turna Gül ile aramızda sürekli tartışmalar oluyordu. Maddi ve manevi 250 bin lira tazminat davası açtı. 250 bin lira verecek durumum olmadığını, 50 bin lira verebileceğimi söyledim. Gözü yüksekte olduğu için 100 bin lira istedi." diye konuştu.

"SENİN BABAN ANNENİ SOKAĞA ATTI; SEN BUNU YAPAMAYACAKSIN"

36 yıl önce hayatını kaybeden babasına, eşi Turna Gül Cuntar'ın küfür ettiğini iddia eden Murat Cuntar, "Ölen babam hakkında, 'Senin baban, anneni sokağa attı. Sen bana bunu yapamayacaksın. Buna izin vermeyeceğim' dedi. Olay günü üstümde silah vardı. Öldürme kastım yoktu. Babama küfür edince tahrik oldum" ifadelerini kullandı.

"AMBULANSI VE POLİSİ BEN ARADIM"

Cinayeti işledikten sonra ambulansı aradığını da söyleyen katil zanlısı Murat Cuntar, "Boşanma sürecinde tehdit ve hakaretten dolayı 5 ay uzaklaştırma alıp, 3 gün hapis yattım. Bunları yaşamak istemediğimi ve nafakasını vermek için geldiğimi söyledim. 'Sen fazla kaşınıyorsun, kanırta kanırta o parayı vereceksin' dedi. Babama da küfür edince dayanamadım. Kendimi kaybettim. Rastgele 5 el ateş ettim. Öldürme kastım yoktu. Evin dışından, Turna Gül'ün oturduğu salonun camından içeri doğru ateş edip, ardından diğer pencereye de gittim ve oradan da ateş ettim. Olay sonrası polisi ve ambulansı aradım. Pişmanım" diye konuştu.

"KOMŞUYLA PLAN YAPTI"

Öldürdüğü eşi Turan Gül'ün komşusu F.A. isimli kadınla kendisine yönelik plan yaptığını da iddia eden Murat Cuntar, "Komşumuz F.A. ile plan yaptılar. Telefonumu kullanarak, mesajlaştı. F.A. ile aldattığımı söyleyerek, aile mahkemesine boşanma dilekçesi verdi. F.A. ile Whatsapp üzerinden yazıştım. Turna Gül de benim adıma F.A. ile yazışmış. Turna Gül, 'Sen odun gibi adamsın, kadınların dilinden anlamazsın, kütük gibisin' dedi. Beni tahrik etti" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, Murat Cuntar'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemesi üzerine duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Hep Aynı Şeyler:

İndirim almak için bana hakaret etti falan filan bıktık bu canilerden.

11
1
yanıtYanıtla
Halaskar:

Sinirlenmiş boşanmak isteyen eşini öldürmüş. Hastaysanız gidin tedavi olun yok cinnet geçirmiş nerde saçma sapan bir neden bizde çıkıyor . Bir insanın hayatına son vermek sapkınlıktır cehalettin duygu yoksunluğudur bunlar bende yok diyeceklerine pisliklerine sebep arıyorlar

10
0
yanıtYanıtla
nafile:

ya idam ya idam gerisi nafile

5
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

iranda varda ne oluyor sonuç 4 4 lük bir ülkemi HERŞEY EĞİTİM İLE ALAKALI idam gelse de vermezler ki bunlara idam

yanıt0
yanıt0
tuharek:

bu maddi ve manevi tazminat nedir ya, biri açıklayabilir mi

4
1
yanıtYanıtla
adalet:

Bazı insanlar o kötü yalan söylüyor ki karşısındakine resmen küfrediyor. İleri geri konuştu küfretti çektim vurdum de atpalca yalanlar söyleyip milleti kanser etme.

3
2
yanıtYanıtla
Koc:

Komsuyu da vursaydin. Nasilsa yakinda af cikar yirtarsin

2
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

O bölgede zaten normal Bir şeyler olamaz neler duyuluyor ordan

0
2
yanıtYanıtla
bir:

haksız yere adam öldürmek Allah ne ceza diyorsa o cezayı verin yoksa Allah ahirette hesap sorar sanırım Allah haksız yere adam öldüreni öldürün diyor bir araştırın

2
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

tebrik eden zihniyetler yaşamasın bunu kutlayan adamın arkasında olan millet yaşamasın hiçbir canlıya şiddet ve infaz kimsenin haddine değildir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title