Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı

Güncelleme:

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Akademimiz Gölbaşı yerleşkesi ve Polis Akademisi Didim Uygulamalı Kamp Eğitim Merkezinde 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması, aynı zamanda kahraman milletimizin cesareti, onurlu...

15 Temmuz 2021 Perşembe günü Akademimiz Gölbaşı yerleşkesi ve Polis Akademisi Didim Uygulamalı Kamp Eğitim Merkezinde 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması, aynı zamanda kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişinin sembolü olan aziz şehit ve gazilerimizin anılması adına eş zamanlı olarak "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı" düzenlenmiştir. Program; Gölbaşı yerleşkesinde Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Başkan Yardımcılarımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN ve Prof. Dr. Hamit Emrah BERİŞ, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Emniyet Müdürleri, akademisyenler ile eğitimleri devam eden "İlk Kademe Amirlik Tamamlama Eğitimi" kursiyerlerinin katılımlarıyla; Didim Uygulamalı Kamp Eğitim Merkezinde ise Kamp Başkanı ve Başkan Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL, Emniyet Müdürleri ile kursiyerlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu program; Gölbaşı yerleşkesinde günün anlam ve önemini belirten video gösterimi, Kur-an Tilaveti, Polis Akademisi Bandosu'nun düzenlediği eserlerin dinletisi ve Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK'ın hitapları ile Polis Akademisi Didim Uygulamalı Kamp Eğitim Merkezinde ise yine günün anlam ve önemini belirten video gösterimi, Kur-an Tilaveti ve Başkan Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL'ın konuşmaları ile sona ermiş ardından her iki yerleşkede de katılımcılara lokma tatlısı ikram edilmiştir.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Polis Akademisi 15 Temmuz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title