Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Milli İrade Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) konuşmasını dev ekranlarda izledi.

Vatandaşlar daha sonra meydanda oluşturulan mescitte sabah namazı için birlikte saf tuttu, demokrasi nöbetine devam etti.

Buradaki namazı Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin kıldırdı.

Sakarya

Sakarya'da da Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki konuşmasını dev ekranlardan izledi. Kalabalık, FETÖ aleyhine slogan attı.

Hasırların üzerinde sabah namazının kılınmasının ardından meydandaki çadırlarda kalan bir grup vatandaş, nöbetini sürdürdü.

Düzce ve Karabük

Düzce'de Anıtpark Meydanı'na Türk bayraklarıyla gelen binlerce kişi, darbe girişimini protesto etti.

Darbe girişiminde şehit olanlar için dua eden ve geceyi meydanlarda geçiren vatandaşlar, yanlarında getirdikleri seccadelerle sabah namazını kıldı.

"Şehitlerimiz için sabah namazında birlikteyiz" adı altında kılınan namazın ardından Türk Kızılayı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce katılımcılara poğaça ve süt ikram edildi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı ve İl Müftüsü Selami Emen tarafından kıldırılan sabah namazına, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Karabük'te de Kent Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, cemaatle sabah namazı kıldı, şehitler için dua etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Karabük Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title