Haberler

15 Temmuz'da Elazığ Belediyesinden Anlamlı Açılış

15 Temmuz'da Elazığ belediyesinden anlamlı açılış 15 Temmuz Şehitleri ismi verilen Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete girdiELAZIĞ - Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan ve 15 Temmuz Şehitleri ismi verilen spor salonu törenle açıldı.

15 Temmuz'da Elazığ belediyesinden anlamlı açılış

15 Temmuz Şehitleri ismi verilen Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete girdi

ELAZIĞ - Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan ve 15 Temmuz Şehitleri ismi verilen spor salonu törenle açıldı.

Elazığ Belediyesi tarafından FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası 15 Temmuz Şehitleri ismi verilmesi kararıyla inşası başlayan spor salonunu tamamladı.Salonun açılışı için bugün tören gerçekleştirildi.Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Milletvekilleri Gürsel Erol, Metin Bulut, Zülfü Tolga Ağar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan salonun 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu olarak hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; "250 şehidimizin her anını, her mücadelesini burada spor yapan gençlerimiz asla ve asla unutmayacak. 15 Temmuz gerçeği hiçbir zaman unutulmayacak. Elazığ olarak cumhurbaşkanımıza minnettarız ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu salonun bütün spor yapan gençlerimiz için, milletimiz için, Elazığ'ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Elazığ Belediyesi olarak spora her türlü desteğimiz devam edecek" dedi.

Elazığ'ın vatan, millet bağlılığı ile müstesna bir şehir olduğunu aktaran Vali Çetin Oktay Kaldırım ise, "Türkiye'de böyle müstesna 5 şehir yazın deseniz ilk sıraya hemen Elazığ'ı yazarsınız. 15 Temmuz'da olduğu gibi hemen meydanlara koşmuş. Hem de bulunduğu bölgede teröre karşı sağlam bir duruş ortaya koymuş, ülkesi için ne gerekiyorsa yapmıştır. Elazığ halkına çok şey borçluyuz. İnşallah bu sorumluluğu yerine getirmek gayretinde olacağız. Bu salondan dolayı Gençlik Spor Müdürlüğü teşkilatını, hem de kıymetli belediye başkanımızı ve onun nezdinde tüm ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise konuşmasında spor salonunun şehre hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından çeşitli spor dallarındaki sporcular gösteriler sundu.Daha sonra protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu hizmete açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Çetin Elazığ Genel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title