Haberler

Zozan Şimşek ile evlenen Feyyaz Duman kimdir?

Kadın dizisinde Arif karakterine can veren Feyyaz Duman, Zozan Şimşek ile dünya evine girdi. Oyuncunun sevenleri ise 'Feyyaz Duman evlendi mi, kiminle evlendi?' sorularını araştırıyor. Peki, Feyyaz Duman kimdir, nereli? Zozan Şimşek kimdir?

FOX TV'de yayımlanan ve Özge Özpirinçci'nin başrolde olduğu dizide Arif karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyyaz Duman, 4 Eylül akşamı Zozan Şimşek ile nikah masasına oturdu. Feyyaz Duman dizileri, filmleri…

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

Oyuncu Duman, 1982 yılında Mardin'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nden mezun oldu. 2007 yılında eğitim almak için New York'a giden Feyyaz Duman, 5 yıl sonra Türkiye'ye dönüş yaptı.

Zozan Şimşek ile evlenen Feyyaz Duman kimdir?

AYNI PROJEYLE 4 FESTİVALDEN ÖDÜL ALDI

2016 yılında rol aldığı İçerde dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında yer alan Feyyaz Duman, ''Annemin Şarkısı'' adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Aynı proje ile 2014 - Saraybosna Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, 2015 - Belçika Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, 2015 - Duhok Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alarak bir ilke imza attı. Duman, 2019 yılında da Antalya Film Festivali'nde iki film ile katılan tek erkek oyuncu oldu.

Zozan Şimşek ile evlenen Feyyaz Duman kimdir?

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Daha önce İçerde dizisinde bulunan oyuncu, 2017 yılında başlayan Kadın dizisinde yer alıyor. Zor Bir Karar, Zagros, Never Leave Me, Mardan, Annemin Şarkısı, Tatlı Biber Diyarım, Si Tu Meurs, Je Te Tue, What Time It Is?, Fotoğraf, Boran filmlerinde de boy gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Film Festivali Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title