Haberler

Zonguldak'ta Aynı Yolda 3 Kaza: 1 Ölü, 15 Yaralı

ZONGULDAK'ta 1 saat içinde aynı yolda farklı noktalarda meydana gelen 3 ayrı kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

ZONGULDAK'ta 1 saat içinde aynı yolda farklı noktalarda meydana gelen 3 ayrı kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 08.00 sıralarında Zonguldak-Ankara Karayolu'nun Karaman Beldesi Çayköy mevkiinde meydana geldi. Çaycuma İlçesi'ne giden Selahattin A.'nın kullandığı 67 ZG 878 plakalı yolcu minibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yol kenarındaki ağaçlara çarparak duran minibüste bulunan 49 yaşındaki Nazife Çakar, hayatını kaybetti. Minibüsteki 11 yolcu ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Kazada başı koparak feci şekilde can veren Çakar'ın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yara almadan kurtulan minibüs sürücüsü Selahattin A., gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü.

15 METREDEN DEREYE UÇTU

İkinci kaza ise aynı yolun 8'inci kilometresinde meydana geldi. 31 yaşındaki Yeşim Ayan yönetimindeki 67 AN 078 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 67 AT 617 plakalı minibüsle çarpıştıktan sonra savrularak 15 metre yükseklikten dereye uçtu. AFAD'ın ters dönen otomobilden yaralı kurtardığı Ayan, hastanede tedavi altına alındı.

TIR İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Aynı yolun 2'nci kilometresi Gökgöl Mağrası mevkiinde meydana gelen üçüncü kazada ise  21 yaşındaki Savaş İnce yönetimindeki 67 SF742 plakalı minibüs, karşıdan gelen 67 AR 624 plakalı TIR ile çarpıştı. Minibüs sürücüsü İnce, yanında bulunan ablası 22 yaşındaki Selin İnce ve babası 57 yaşındaki Ali İhsan İnce yaralandı. Minibüste sıkışan Savaş İnce, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak ablası ve babası ile birlikte Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Savaş İnce'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Üç kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İhsan İnce Zonguldak Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title