Haberler

Zeytinburnu'nda,Hayaller İçin ,BÜYÜK Adımlar Atıyor!....

Zeytinburnu'nun, herkes tarafından sevilen ,sayılan iş adamlarından, Mimar Süleyman ULUOCAK, Niyazı DİNDAR , Mustafa KARAGÖZ, Besim SADIKER ve Saadettin SÖKMEN, ilçe sorunlarını gündeme getirecek, iş adamları ve sosyal hareketliliği olan kişilerle,Zeytinburnu'nun ,hayalleri için,büyük adımlar atmak konumunda ,platform oluşturmak amacıyla 4. kez bir araya geldiler.


Toplumsal yaşam menfaatleri konumunda yaygın uygulamaların yapılabilmesi, ilçe sorunlarını güncelleyerek ve etkin duyurularla bir farkındalığın oluşması amacıyla ilçe halkı ve idarecilerinin gönül gönüle olabilmesi için ,"ZEYTİNBURNU GELİŞİM PLATFORMU" İstanbul - Zeytinburnu'nda herkes tarafından sevilen ,sayılan iş adamlarından, Mimar Süleyman ULUOCAK, Niyazı DİNDAR , Mustafa KARAGÖZ, Besim SADIKER ve Saadettin SÖKMEN ve arkadaşları öncülüğünde,3 ay önce oluşturulmuştu.

ÖĞRETMENEVİ'NDE 100'Ü AŞKIN KATILIMCI VARDI.

Mimar Süleyman ULUOCAK ve Yüksek Mimar Hasan Ali HAYIROĞLU'nun ev sahipliğinde,hereketliliği sürdürülen platform gelişmelerinin 4'üncü toplantısı, Zeytinburnu Öğretmenevi Bahçesinde sabah kahvaltılı olarak,büyük bi rkatılımla yapıldı..
Toplantıya, ( Alfabetik Sıralama Göre ) Adem YAVUZ- Beştelsiz Mah. Muhtarı, Ahmet ACAR, Alaattin ÇAM - AK Parti İlçe Bşk. Yrd. Ali TOPALOĞLU, Ahmet ÇAKIR - Emekli Başkomiser, Ahmet ÇELİK - TP İlçe eski Başkanı, Abdullah GÜLER, Ali GÜNDÜZ (Alo Afiş), Av. Fikret BİRCAN, Av. Mustafa USTA, Ayhan AKTAŞ, Besim SADIKER, Besim İSMAİLPAŞ , Cengizhan MUTLU, Dr. Behçet KARA- Sante Plus Hastahanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Dursun ERYILDIZ - Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet eski Müdürü, Dursun Ali EKŞİ, Eray GÖREN, Eraydın BAYRAKTAR, Ertuğrul TAHMAZ, Faruk ÇOPUR, Fahrettin ULUOCAK, Hasan YILMAZ - Zeytinburnu 2. Dönem Belediye Başkan, Halis CANPOLAT, Hayrettin Öztürk - DP İl eski Başkanı, Haluk CENGİZ, ( Gazeteciler: Mehmet ALPAY, Taylan DEMİRELLİ, Hüseyin ÇETİNER, Osman İSLAM, Selvi SARITAÇ ) Fikret KONYA - Zeytinburnu Belediye Bşk. eski Yardımcısı, Hasan Ali HAYIROĞLU - CHP İlçe Bşk. Yardımcısı, Mustafa Zülfikar AKTAŞ, Ahmet ÖZDEMİR, Hasan BULUT - 3. Dönem Zeytinburnu Bld. İlçe Meclis Üyesi, İbrahim AHBULUT , İlyaz SAKA - Belediye Bşk. Danışmanı, İlhan KAHRAMAN, İsmail KESKİN, İsmail YAVUZ, İrfan ŞAFAK - Tüketiciler Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı, Kadem EMANET, Kadir KOÇ, Kadir HAKYEMEZ, Kadri Zeki GÜLDAŞ, Mahmut Fikri HEKİMOĞLU, Mehmet ATEŞ - Zeytinburnu Kent Konseyi Genel Sekreteri, Metin HAYIROĞLU - Trabzonlular Dernek Başkanı, Cemil Coşkun BUDAK, Cennet GAZİ, Saffet DARCAN - Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Meclis Üyesi, Habib SEYMEN - 2. Dönem Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis Üyesi, Müge YAVAŞ, Mustafa DİNÇEL, Mustafa KARAGÖZ, - DYP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı, Mustafa ŞEN, Mustafa GÜRELER, Naci SERT - AK Parti Zeytinburnu ilçe Bşk. Yardımcısı, Nuri DEMİRDAĞ, Oktay AKYILDIZ - İNG BANK Zeytinburnu Şube Müdürü, Ömer NALBANTOĞLU, Perihan AKGÜN - Zeytinburnu Semiha Şakir Huzur Evi Dernek Başkanı, Sabir YADİGAR- 2.Dönem Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis Üyesi, Sadettin SÖKMEN - İhsan Mermeci Mezunlar Dernek Başkanı, .Sadri SARAY, DT Sait KAFFAF, Salih CAN, Salih Zeki GÜNDOĞAN, Sami CANTÜRK - Mimar Süleyman ULUOCAK, Yıldız Spor Kulübü eski Naşkanı, Satı ORAL - CHP Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis Üyesi, Sedat TOPALOĞLU - 2. Dönem Zeytinburnu Belediye İlçe Meclis Üyesi, Sevim ÜNAL, Seyfettin BÜLBÜL, Şemsettin LOKLAR. Zeytinburnu Belediye 3. Dönem İlçe Meclis Üyesi, Şenol ÜNVER, Sırrı Sinan AkKYILDIZ - DSP Zeytiburnu İlçe eski Başkanı, Şinasi VAROL, Suat FAZLIOĞLU, Turan GENÇOĞLU, Turgut MANTARCI, Veli ÖZARSLAN - Veliefendi Muhtarı, Veli TİMURLENK, Veysel GEÇER, Yakup CAN - Doğu Türkistanlılar Derneği eski Başkanı, Yahya Kemal HAYIROĞLU - Saadet Partisi İl Bşk.Yardımcısı, Yılmaz BAŞTAN, Yusuf İPŞİR, Zekeriya GÜRCÜOĞLU katıldı..
PLATFORM İÇİN DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDILAR
Platform yapılanma toplantısına katılım yapanlardanbazıları,söz alarak fikirlerini ve düşüncelerini belirterek anlatımlarda bulundular. Zeytinburnu Belediye 2. Dönem Başkanı Hasan YILMAZ, Radyo Z Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Coşkun BUDAK, İhsan Mermercililer Dernek Başkanı Saadettin SÖKMEN, DYP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Mustafa KARAGÖZ, Zeytinburnu Belediye Başkan eski Yardımcısı ve 6. Dönem Belediye İlçe eski Meclis Üyesi Fikret KONYA, İş adamı Zekeriya GÜRCÜOĞLU, Zeytinburnu Belediye Başkan Danışmanı İlyaz SAKA, Zeytinburnu Tüm Rumeliler Derneği eski Başkanı Besim SADIKER, Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Alaaddin ÇAM, İş adamı Turan GENÇOĞLU, DP İstanbul İl eski Başkanı Hayrettin ÖZTÜRK, İş Adamı Kadem EMANET, SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yahya Kemal HAYIROĞLU, Zeytinburnu Trabzonlular Dernek Başkanı Metin HAYIRLIOĞLU, ilçe güncel konumları ve platform yapılanması ile ilgili olarak müspet ve menfii olarak düşüncelerini aktardılar.
En önemli söz ise,Zeytinburnu Belediye eski Başkanı Hasan YILMAZ'dan geldi. Hasan YILMAZ"Zeyinburnu'nun gerçek sorunlarını zeytinburnu içinde yaşayan ve ikamet eden yöneticiler iyi bilirler. Ben CHP Gençlik kolları başkanıyken de buradaydım, burada siyaset yaptım. Belediye başkanı olduğum zaman da buradaydım ve halen buradayım...Dışarıdan davulun sesi hoş gelir ve dışarıdaki davulu ha bire kendine göre çalar durur. Kimse davulun öz yapısının içinde olmaz ise o gürültü temaşasını anlamaz. Sokaklarımız iş yerleri Arapça tabelalarla dolduysa burada bir eksiklik var demektir. Bu ilçemizin öz yapısallığının yok olması demektir. Komşu başını bağlayamaya çalışanların kendi başları açık kalır. Burada oturmayan burada yönetici olmamalı. Yerel yönetim yerinde olanların yönetimidir. Önce bu konu iyi irdelenmelidir"dedi.
SOHBETLER ve TEMENNİLER YAPILDI.
Sabah kahvaltılı toplantı bitiminden sonra, daha sonraki gelişmelerin yönlendirilmesi konusunda platform öncüleri ve fikirlerini arz etmek isteyenler bu kez çay ikramlı sohbet masası oluşturdular. Zeytinburnu'nda,hayaller için büyük adımların atıldığı toplantıda,hiç bir siyasi amaç taşımayan fakat gerçekleştiği takdirde siyaset üstü bir oluşum olacak Zeytinburnu Platformuna bir isim konulması ve olması gereken artı düşünceler aktarıldı...
Hasan Ali HAYIROĞLU, Süleyman ULUOCAK ile yaptığı ikili görüşmede merkezi bir yerde geniş bir lokal ve şehir kulübü oluşturulması gerektiği konusunda da fikir birliği yaptılar. Daha sonra yapılacak olan toplantının omurgalaşması ve komisyonların belirlenmesi temennileriyle 4'üncü toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hayrettin Öztürk Zeytinburnu Ak Parti İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title