Haberler

Zeki Çakan'dan Milli Eğitim Bakanlığına ve Zonguldak Valiliğine Teşekkür

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 25.Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Şehit Polis Memuru Çağdaş Arslan’ın isminin Beycuma’da ki Çok Programlı Anadolu Lisesine verilmesinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı ve Zonguldak Valiliğine teşekkür etti.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 25.Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Şehit Polis Memuru Çağdaş Arslan'ın isminin Beycuma'da ki Çok Programlı Anadolu Lisesine verilmesinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı ve Zonguldak Valiliğine teşekkür etti.

Şehit Polis Memuru Çağdaş Arslan'ın isminin Beycuma'da ki Çok Programlı Anadolu Lisesine verilmesinden dolayı açıklama yapan Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 25.Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan Milli Eğitim Bakanlığı ve Zonguldak Valiliğine teşekkür ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "25. Dönem MHP Zonguldak Milletvekili olarak 17.09.2015 tarihinde, Zonguldak Valiliğine ve Milli Eğitim Bakanlığına yapmış olduğum başvurular ile vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün korunması için canı pahasına hizmet eden ve bu uğurda PKK terör örgütü tarafından hain pusularda şehit olan evlatlarımız Tansu Aydın, Yusuf Yelkenci ve Çağdaş Arslan'ın isimlerinin, ikametgah adreslerine en yakın yerlerdeki okullara verilmesi konusunu gündeme getirmiştim. Dün ise şehit polis memurumuz Çağdaş Arslan'ın isminin, Beycuma beldemizde Çok Programlı Anadolu Lisesine verildiğini yerel gazete ve haber sitelerinden öğrenmiş bulunmaktayım. Bu konuda göstermiş oldukları duyarlılıklarından ötürü Milli Eğitim Bakanlığına ve Zonguldak Valiliğine teşekkürlerimi sunuyor, bir Zonguldaklı ve 25. Dönem MHP Zonguldak milletvekili olarak vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak uğrunda şehit olan diğer evlatlarımız içinde aynı hassasiyetin ve duyarlılığın gösterilmesini temenni ediyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çağdaş Arslan Zeki Çakan Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title