Haberler

Zalim bakıcı 3 yaşındaki çocuğa işkence etti, 7.5 yıl hapis cezası aldı; aile karara isyan etti

Güncelleme:

Balıkesir'de iş kadını Yeliz Kılıç'ın 3 yaşındaki oğlu Ayaz'a kötü davrandığı ve evdeki ziynet eşyaları ile kıyafetleri çaldığı iddiası ile yargılanan Özbek Gulnoza Rabieva, 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın az olduğunu belirten Yeliz Kılıç ise, bu olay yüzünden kendisinin ve çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Olay geçtiğimiz yıl Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde yaşanmıştı. Her şey, iş adamı Uğur Kılıç ve Yeliz Kılıç'ın çocukları Ayaz Kılıç'a bakması için işe aldıkları Gulnoza Rabieva'yı telefonuyla fazla vakit geçirmemesi yönünde uyarmasıyla başladı

Yeni Asır'ın haberine göre; sürekli olarak günün belli saatlerinde evini uzaktan kontrol eden anne Yeliz Kılıç, hep elektriklerinin kesildiğini ve bu yüzden de kamera kaydı olmadığını sandı. Ancak yaptığı bir araştırma sonrası bakıcı Rabieva'nın kameranın fişini çektiğini öğrendi.

7.5 YIL HAPİS CEZASI

Daha sonra Kılıç ailesi, Küçük Ayaz'ı ilaçla uyutup vücuduna zarar verdiği ve yaralanmasına sebep olduğu, evdeki eşyaları da çaldığı gerekçesiyle dava açtı. Bakıcı ise evdeki takıları ve eşyaları da çalarak kaçtı. Olayın peşini bırakmayan Yeliz Kılıç, bir süre sonra Gulnoza Rabieva'nın izini bularak kendi çalınan eşyalarla ve takılarının bulunduğu resimleri de savcılığa sundu. Yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanan Rabieva'nın davası sonuçlandı ve cani bakıcıya 7.5 yıl hapis cezası verildi.

AİLE CEZAYA İSYAN ETTİ

Davanın sonuçlanmasının ardından Kılıç ailesi, zalim bakıcı Gulnoza Rabieva'ya verilen cezanın az olduğunu söyledi. "Bu kadın bizim kabusumuz oldu" diyen Yeliz Kılıç, "Çocuğumun vücudu yara içinde. Uyutmak için verdiği ilaç ve yasak olmasına rağmen yedirdiği süt tozu onu mahvetti. Çocuğa bile acımamış vicdansız. Bu kadına verilen 7 buçuk yıl ceza az bile. Kimseye güvenemez hale geldik" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Yeliz Kılıç Altıeylül Balıkesir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

tufra:

7. 5 yıl az mı kardeşim. ona 60 yıl gibi gelir.

5
17
yanıtYanıtla
Adalet:

Selamünaleyküm ben de Türkiye’de bir yabancıyım daha doğrusu Özbekistanlıyım yorumlarınızı okudum Ve yaptığınız bu yorumlar bana da dokundu niye dokundu çünkü ben de bir yabancıyım! Ben ailemi getirip ailemi getirdim Çocukların burada büyümesini okumasını istedim Benim de hanımın böyle çocuk baktı ama şu anda kendi çocuğuma bakıyor O baktığı çocuğun annesi hala arıyor yalvarıyor Gel benim yanımda çalış diye ve hatta çocuğunla gel diyor! Ben ne demek istiyorum dünyada kötü millet yoktur kötü insanlar var

19
1
yanıtYanıtla
yeliz kılıç:

gerçekten çok haklısınız haberlerdeki aile bizzat benim ve şuan 1,5 yıldır evimizde olan bayanda özbek ve çok memnunuz malesef ister istemez ön yargı oluşuyor ... ön yargıda bulunanda insanlık derecesine göre yorum yapıyor evet kötü millet yok kötü insan var .

yanıt0
yanıt0
ADİL:

Kötü millet var diyen kim.

yanıt3
yanıt0
TC:

yalancı xD sen özbek filan değilsin

yanıt0
yanıt0
safinaz temel reis:

çoğunluğu öyle ama resmen kadınlarınız farklı amaçlı burda yuva yıkıyor üstelik.

yanıt0
yanıt0
Ela:

Oturun dogurdugunuz cocuga kendiniz bakin bu nasil bi sorumsuzluktur sonra cikin aglayin kuru ekmek yiyin ama cocugu yabanci kimselere emanet etmeyiniz yeter artik hergün böyle haberleri okumak istemiyoruz ne zaman akillanacaksiniz! Kimi 2 yasindak8 cocugu kapinin önüne salar kimi bakiciya birakir bu neyin Kafasi :/

15
4
yanıtYanıtla
yeliz kılıç:

öncelikle merhaba bu maduriyeti yaşayan kişi bizzat benim çocuk doğururken size sormadığım için özür dilerim keşke sizin gibi tüm gün evde olsamda hiç bir işim olmasada otursam çocuklarıma kendim baksam inanın müthiş olurdu. ama şartlar şuki ben bir iş kadınıyım dünyaya ihracat yapıyorum onlarca kişiye ekmek veriyorum işim bu yani iş kadınıyım diye annemi olmasaydım bumudur mantığınız eğer bu ise sizi ayakta alkışlıyorum ... kendimi geçiyorum bu ülkede anne olan hakim doktoe öğretmen avukat hemşire var onlardamı otursun evinde yada onca yıl okumuşlar mesleklerinimi yapmasınlar mesleklerini yapmaz iseler onların annelerinin belkide kıt kanat okutup mesşek sahibi yaptığı ailelerin sabahlara kadar sınava çalışan insanlar emeklerinimi bıraksın .pardonda burda yabancı türk ayrımı yok bizim türklerde yokmu doğurup çöpe atan kadınlar sevgilisi ile bir olup çocuğunu öldürenler yokmu bizim milletimizde heber izlemiyorsunuz galiba ... ama şunun farkında değilsiniz insanlığın merhamet ve vicdanın yabancılıkla türklükle değil insanlıkla alakalı olduğunu bilmeyecek kadarsınız .sevgiler

yanıt0
yanıt0
burcu:

belki de mecburlardır bi de böyle düşünün

yanıt2
yanıt2
ADİL:

Adaletin olmadığı yerde müebbet mi bekliyordunuz.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title